Taxi Düsseldorf Airport

Vanaf Düsseldorf Airport reist u naar 180 verschillende vakantiebestemmingen. Wat u bestemming of het doel van uw reis ook is, met Pretaxi komt u op tijd en in stijl aan op het vliegveld.

Reis voordelig, onbezorgd en comfortabel naar Düsseldorf Airport

Begint u vanaf Düsseldorf Airport aan uw zakenreis of vakantie, dan bent u bij Pretaxi aan het juiste adres om u te vervoeren.

  • Geen gesleep met koffers en tassen, maar relaxed met de taxi naar Düsseldorf Airport;
  • U heeft geen stress over het op tijd aankomen en inchecken;
  • Wij brengen u netjes van deur tot deur;
  • Onze ervaren chauffeurs zorgen dat u ruim op tijd op het vliegveld bent om in te checken en nog te genieten van een kopje koffie voor uw vlucht.

Onze chauffeur haalt u thuis of op een andere, door u aangegeven locatie ruim op tijd op. Na een comfortabele rit komt u uitgerust en zonder enige stress op het vliegveld aan.

Onze chauffeurs brengen u tot voor uw terminal en helpen u met uw bagage. Zo kunt u op uw gemak en zonder tijdsdruk inchecken en heeft u ook nog even tijd heeft voor een kopje koffie. Een mooi en zorgeloos begin van uw vakantie of zakenreis

En het mooiste: wij hanteren vaste, lage tarieven voor uw taxi naar Schiphol en naar huis!

De terugreis vanaf Düsseldorf Airport

Het is een prettig idee dat er bij de terugkomst van uw vakantie of zakenreis een auto met chauffeur op u staat te wachten. Bij Pretaxi boekt u uw terugrit vooraf. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer terug naar huis. Onze chauffeurs monitoren uw vlucht. Dus ook als u vertraging heeft of eerder aankomt weet u zeker dat onze taxi op u wacht.

Uw koffers en tassen reizen gratis

In tegenstelling tot andere taxibedrijven brengen wij geen extra kosten of toeslagen in rekening voor uw tassen en koffers. Onze ruime auto’s bieden alle plek voor uw bagage dus ook hier heeft u geen omkijken meer naar.

Reserveer op tijd uw taxi naar Düsseldorf Airport

Voor zorgeloos vervoer naar en van het vliegveld maakt u een afspraak met Pretaxi. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u prettig en comfortabel wordt vervoerd en zorgeloos aan uw reis kan beginnen. En ook als u de datum van uw terugreis al weet, kunt u uw taxirit terug naar huis van tevoren boeken!

Wij hanteren vaste ritprijzen en tijden en seizoenen hebben hier geen invloed op. Dus ook als u ’s nachts een taxi nodig heeft, reist u met Pretaxi voor een voordelig tarief!

Wilt u meer informatie?

Voor onze populaire ritten hanteren wij vaste tarieven. Deze tarieven gelden ook tijdens zon- en feestdagen en tijdens het hoogseizoen. Zelfs op onregelmatige uren, zoals ’s nachts en ’s morgens vroeg. Wij houden van transparantie dus als u rit gelijk is, blijven onze prijzen ook gelijk.

Bij Pretaxi bent u ook aan het juiste adres voor ritten naar andere vliegvelden en andere locaties. en vervoer voor groepen van meer dan 8 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60