Taxi Düsseldorf Airport

Het komt steeds vaker voor dat de vakantie- of zakenreis op Düsseldorf Airport begint. Vanaf deze luchthaven zijn namelijk maar liefst 180 verschillende bestemmingen te bereiken. Ook voor vervoer naar Düsseldorf Airport is Pretaxi de aangewezen partij om reizigers uit de regio Eindhoven in stijl te vervoeren.

Taxi Düsseldorf Airport voor een comfortabele, onbezorgde en voordelige reis

Moet u voor uw vakantie of zakenreis vertrekken vanaf Düsseldorf Airport, dan bent u bij Pretaxi aan het juiste adres:

  • Geen gesleep met tassen en koffers;
  • Geen stress over op tijd aankomen en inchecken;
  • U wordt netjes van deur tot deur gebracht;
  • U bent ruimschoots op tijd aanwezig voor uw vlucht.

Op de afgesproken tijd haalt één van onze ervaren chauffeurs u op de afgesproken locatie op. Dat kan bij u thuis zijn, of op een andere locatie in de regio Eindhoven, bijvoorbeeld wanneer u met meerdere personen reist. Onze chauffeur helpt u met uw koffers en tassen en zorgt ervoor dat u na een ontspannen rit, veilig op het vliegveld aankomt.

De chauffeur brengt u tot voor de terminal en helpt weer even met de tassen en de koffers. Doordat wij ervoor zorgen dat u ruimschoots op tijd aanwezig bent, heeft u na het inchecken nog tijd voor een kopje koffie voordat u naar het vliegtuig moet. Dat is pas relaxed reizen.

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer terug van Düsseldorf Airport

Wie slim is, boekt vooraf ook de terugreis van Düsseldorf Airport bij Pretaxi. Het is een prettig idee dat er bij aankomst terug op Düsseldorf Airport een auto met chauffeur op u wacht. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over het vervoer terug naar huis. Wij monitoren uw vlucht, zodat ook wanneer het vliegtuig eerder aankomt, of vertraging heeft, u altijd verzekerd bent van een taxi die op u wacht.

Inclusief koffers en tassen

Het spreekt voor zich dat u bagage heeft als u op reis gaat. Wij van Pretaxi begrijpen dat. Daarom brengen wij in tegenstelling tot veel andere taxibedrijven, geen extra kosten in rekening voor uw bagage. Wij houden van transparantie en daar horen geen kosten achteraf bij.

Vergeet niet om de terugreis ook goed te regelen, reserveer op tijd

In de meeste gevallen is het voordat u vertrekt ook al duidelijk wanneer u exact weer terug zult zijn. Het is verstandig om de reis terug ook op tijd te bespreken. Dat scheelt u kopzorgen tijdens de reis terug naar Düsseldorf Airport. Het is een fijn idee om dat allemaal goed geregeld te hebben als u vertrekt.

Informeer naar de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Voor de meest populaire ritten hebben wij inmiddels al vaste tarieven. Deze tarieven gelden ook tijdens zon- en feestdagen en tijdens het hoogseizoen. Zelfs op onregelmatig uren, zoals ’s nachts en ’s morgens heel vroeg worden deze tarieven gehanteerd. Wij houden van transparantie, dus als de rit gelijk is, blijven de prijzen ook gelijk.

Bij Pretaxi bent u ook aan het juiste adres voor minder gangbare ritten en vervoer van groepen van meer dan 8 personen. Laat ons eens geheel vrijblijvend een offerte voor u opmaken en overtuig uzelf van onze lage prijzen.

Prijzen

VANAF OMGEVING EINDHOVEN TM 4 PERSONEN TM 6 PERSONEN TM 8 PERSONEN
Amsterdam Schiphol v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Schiphol v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Brussel Zaventem v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Düsseldorf v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Eindhoven Airport v.a  € 27 v.a € 35 v.a € 45
Weeze v.a € 99 v.a € 109 v.a € 119
Rotterdam Airport v.a € 139 v.a € 149 v.a € 159
Frankfurt a.M; v.a € 299 v.a € 309 v.a € 319

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60