Taxi Düsseldorf Airport

Taxi nodig naar en/of naar de Luchthaven Düsseldorf? Vul dan bij vertrekadres of aankomstadres de naam van de luchthaven in (Düsseldorf Airport), vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Ontvang de bevestiging per mail of sms.

Ritprijs/Online boeken

Taxi Düsseldorf Airport

Vanaf Düsseldorf Airport reist u naar 180 verschillende vakantiebestemmingen. Wat u bestemming of het doel van uw reis ook is, met Pretaxi komt u op tijd en in stijl aan op het vliegveld.

Uw koffers en tassen reizen gratis

In tegenstelling tot andere taxibedrijven brengen wij geen extra kosten of toeslagen in rekening voor uw tassen en koffers. Onze ruime auto’s bieden alle plek voor uw bagage dus ook hier heeft u geen omkijken meer naar.

Taxi

De terugreis vanaf Düsseldorf Airport

Het is een prettig idee dat er bij de terugkomst van uw vakantie of zakenreis een auto met chauffeur op u staat te wachten. Bij Pretaxi boekt u uw terugrit vooraf. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer terug naar huis. Onze chauffeurs monitoren uw vlucht. Dus ook als u vertraging heeft of eerder aankomt weet u zeker dat onze taxi op u wacht.

Reserveer op tijd uw taxi naar Düsseldorf Airport

Voor zorgeloos vervoer naar en van het vliegveld maakt u een afspraak met Pretaxi. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u prettig en comfortabel wordt vervoerd en zorgeloos aan uw reis kan beginnen. En ook als u de datum van uw terugreis al weet, kunt u uw taxirit terug naar huis van tevoren boeken!

Wij hanteren vaste ritprijzen en tijden en seizoenen hebben hier geen invloed op. Dus ook als u ’s nachts een taxi nodig heeft, reist u met Pretaxi voor een voordelig tarief!

Informatie over Düsseldorf Airport

 • Naam: Düsseldorf Airport
 • Adres: Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf, Duitsland
 • Openingstijden terminal: 24 uur per dag
 • Eigenaar: Flughafen Düsseldorf GmbH

Reis voordelig, onbezorgd en comfortabel naar Düsseldorf Airport

Begint u vanaf Düsseldorf Airport aan uw zakenreis of vakantie, dan bent u bij Pretaxi aan het juiste adres om u te vervoeren.

 • Geen gesleep met koffers en tassen, maar relaxed met de taxi naar Düsseldorf Airport
 • U heeft geen stress over het op tijd aankomen en inchecken
 • Wij brengen u netjes van deur tot deur
 • Onze ervaren chauffeurs zorgen dat u ruim op tijd op het vliegveld bent om in te checken en nog te genieten van een kopje koffie voor uw vlucht.

Onze chauffeur haalt u thuis of op een andere, door u aangegeven locatie ruim op tijd op. Na een comfortabele rit komt u uitgerust en zonder enige stress op het vliegveld aan.

Onze chauffeurs brengen u tot voor uw terminal en helpen u met uw bagage. Zo kunt u op uw gemak en zonder tijdsdruk inchecken en heeft u ook nog even tijd heeft voor een kopje koffie. Een mooi en zorgeloos begin van uw vakantie of zakenreis

En het mooiste: wij hanteren vaste, lage tarieven voor uw taxi naar Schiphol en naar huis!

Wilt u meer informatie?

Voor onze populaire ritten hanteren wij vaste tarieven. Deze tarieven gelden ook tijdens zon- en feestdagen en tijdens het hoogseizoen. Zelfs op onregelmatige uren, zoals ’s nachts en ’s morgens vroeg. Wij houden van transparantie dus als u rit gelijk is, blijven onze prijzen ook gelijk.

Bij Pretaxi bent u ook aan het juiste adres voor ritten naar andere vliegvelden en andere locaties. en vervoer voor groepen van meer dan 8 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.