Pak een taxi voor uw gemak

Wie kiest voor een taxi, kiest voor een snelle en handige manier om van de ene locatie naar de andere te reizen. Reizen met een taxi is erg prettig, vooral als je niet bekend bent in een stad of als je geen eigen vervoer hebt. Een taxirit kan worden geboekt voor een enkele reis of voor een retourreis en kan zowel privé als zakelijk worden gebruikt.

Het gebruik van een taxi heeft veel voordelen:

 • Het biedt comfort en gemak. U hoeft niet zelf te rijden en heeft dus ook geen zorgen over het vinden van de juiste route en een geschikte parkeerplaats in de buurt.
 • Taxi’s zijn bovendien beschikbaar op elk moment van de dag en op elke locatie, zonder dat u er lang op hoeft te wachten.
 • Na een avondje uit met vrienden, een feestje of na het bezoeken van een evenement, komt u veilig en zonder problemen thuis met de taxi.
 • Taxi’s zijn uitgerust met een GPS-systeem, waardoor de chauffeur de snelste route kan nemen en u dus op tijd op je bestemming arriveert en nooit te veel betaalt.
Ritprijs/Online boeken

Comfortabel, veilig, efficiënt en beter voor het milieu

Reizen met een taxi is een veilige manier van transport. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en ervaren. Daarnaast worden onze taxi’s regelmatig gecontroleerd op veiligheid en hygiëne. U bent er dus van verzekerd dat u bij ons in een schone en veilige auto stapt.

Gaat u op pad voor uw werk? Ook dan is de taxi te prefereren. In alle rust kunt u zich tijdens de rit voorbereiden op uw meeting of presentatie.

Ten slotte is het gebruik van een taxi ook een milieuvriendelijke keuze, omdat je de auto niet zelf hoeft te rijden en er dus minder CO2-uitstoot is.

Voor iedereen, op elk moment van de dag of nacht

Ons taxibedrijf biedt een betrouwbare en comfortabele service. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en ervaren en onze taxi’s worden regelmatig gecontroleerd op veiligheid en hygiëne.

We bieden zowel privé- als zakelijke ritten en staan 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een taxi te boeken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.