Luchthavenvervoer

Prijzen

Vanaf Omgeving Eindhoven tm 4 personen tm 6 personen tm 8 personen
Amsterdam Schiphol € 149 € 159 € 169
Schiphol € 149 € 159 € 169
Brussel Zaventem € 149 € 159 € 169
Düsseldorf € 149 € 159 € 169
Eindhoven Airport € 25 € 35 € 45
Weeze € 99 € 109 € 119
Rotterdam Airport € 139 € 149 € 159
Frankfurt a.M; € 299 € 309 € 319

Pretaxi voor vlot en scherp geprijsd luchthavenvervoer

Als u met vakantie gaat en met het vliegtuig nar uw vakantiebestemming reist dan wilt u natuurlijk comfortabel naar uw vertrekluchthaven reizen. Kies dan voor een taxi Eindhoven naar vliegveld Eindhoven. U bestelt bij ons voor een vaste prijs een taxi naar de luchthaven vanuit Eindhoven en omgeving. Wij zorgen ervoor dat u op tijd wordt opgehaald zodat u bij aankomst in alle rust kunt inchecken en nog tijd heeft voor een kopje koffie voordat uw vlucht vertrekt.

Een Taxi Eindhoven naar alle luchthavens in de regio

Met Pretaxi regelt u eenvoudig uw taxi vanuit Eindhoven naar de airport. Of dat nu Zaventem in België is of de in Nederland zeer populaire luchthaven van Düsseldorf. Wij zetten u netjes voor de deur af zodat u zo snel mogelijk de vertrekhal in kunt om uw bagage in te checken en vervolgens in alle rust het vertrek van uw vlucht af te wachten. Ook voor een taxi vanuit Eindhoven naar luchthavens in de regio rekenen wij vaste prijzen. U weet dus van tevoren wat uw taxi Eindhoven gaat kosten, u hoeft geen rekening te houden met files of een eventuele omleiding. Voor iedere taxi naar een luchthaven vanuit Eindhoven berekenen wij een vaste prijs, waarbij u nog voordeliger uit bent per persoon als het gezelschap uit meer dan vier personen bestaat. Een taxi vanuit Eindhoven van of naar Schiphol is dan ook zeer scherp geprijsd.

Vervoer vanaf de luchthavens

Ook uw terugreis is met Pretaxi prima geregeld. Wij houden de aankomst van uw vlucht goed voor u in de gaten zodat uw taxi naar Eindhoven en regio op tijd voor u klaar staat. U kunt meteen instappen en relaxt achterover leunen terwijl onze ervaren chauffeur u comfortabel naar huis brengt. Ideaal na een vermoeiende vlucht, misschien wel met het nodige oponthoud. Het is dan een fijne gedachte dat u niet zelf naar huis hoeft te rijden of bij aankomst moet gaan uitzoeken wanneer de treinen rijden. Een taxi Eindhoven is ook ideaal als u pas laat op de avond thuis komt en uw reis naar huis met het openbaar vervoer wellicht niet meer mogelijk is. U kunt altijd rekenen op een taxi van of naar Eindhoven Airport, ongeacht de aankomst- of vertrektijd van uw vlucht.

Bestel direct uw luchthavenvervoer bij Pretaxi

Wilt u een Taxi Eindhoven naar een airport in de omgeving? Bel dan met Pretaxi en reserveer uw rit al ruim van tevoren. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 040 – 240 50 60. Ook voor een taxi vanaf een luchthaven in Nederland, België of Duitsland naar Eindhoven en regio bent u bij ons aan het juiste adres. Gun uzelf een ontspannen vakantie of zakenreis die al bij u voor de deur begint. Zonder stress voor het vervoer van en naar de luchthaven.