Luxe Vervoer

Luxe vervoer nodig? Vul dan bij vertrekadres en aankomstadres de naam van de straatnaam in, vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Klik verder als U wilt reserveren en ontvang de bevestiging per mail of sms.

Ritprijs/Online boeken

Luxe Vervoer

Nederland is een bedrijvig landje met een groeiende economie. Dat brengt met zich mee dat er steeds meer vraag komt naar luxe vervoer. Tijd is immers geld en wie zich in één van onze limousines laat vervoeren kan ook de reistijd van A naar B zinvol benutten.

Ook artiesten en modellen worden steeds vaker met een limousine vervoerd. Zo genieten zij optimaal van comfort en privacy onderweg naar hun bestemming.

Luxe vervoer met Limolux

De vraag naar limousines wordt dus steeds groter. Daarom hebben wij besloten om naast ons reguliere taxibedrijf Limolux op te richten. Zo kunnen wij nog beter aan de wensen van onze klanten en potentiële klanten voldoen.

Dat heeft nog wel wat voeten in de aarde gehad. Speciaal voor ons zijn de limousines helemaal op maat gemaakt. Bij het samenstellen van ons wensenpakket hebben we geïnventariseerd wat er zoal aan luxe in limousines te vinden was.

Speciaal voor u hebben we vervolgens besloten om alle mogelijke luxe en comfort aan de schitterende Mercedes V300 toe te laten voegen.

Onze Luxe Service

VIP Vervoer

Bekende nationale- of internationale zangers, zangeressen, acteurs en actrices of fotomodellen of directieleden kunnen ook terecht voor VIP vervoer. Onze discrete chauffeurs zorgen ervoor dat u zorgeloos en in stijl vervoerd wordt.

Lees verder

Zakelijk vervoer

Soms zitten er gewoon niet genoeg uren in een dag. Een groot probleem voor de drukbezette zakenman of -vrouw. Het heen en weer reizen tussen locaties is een tijdrovende zaak waarmee dikwijls veel tijd verloren gaat. Tijd die u graag zinvol had willen besteden. Dat kan met ons zakelijk vervoer!
Less verder

Directievervoer

Laat geen minuut van uw kostbare tijd verloren gaan en kies voor luxe directievervoer met een professionele privé chauffeur. Met een limousine van Pretaxi heeft u een compleet kantoor voor onderweg. Ideaal voor het houden van meetings of om online te vergaderen, bijvoorbeeld via Zoom, Google Meet…
Lees verder

Evenementenvervoer

Er zijn van die momenten in ons leven die we extra groots willen vieren. Steeds vaker merken we dat er voor speciale gelegenheden gebruik wordt gemaakt van extra luxe vervoer. Een rit met ons evenementenvervoer is eigenlijk al een evenement op zich!

Lees verder

Met gepaste trots durven we u dan ook te vertellen dat u bij Pretaxi niet alleen aan het goede adres bent, maar waarschijnlijk ook aan het beste adres voor uw luxe vervoer.

Vanzelfsprekend kunt u ook nog altijd bij ons terecht voor vervoer in een reguliere taxi, ook met privé chauffeur, of voor vervoer per taxibusje.

Neemt u gerust contact met ons op om te informeren naar de tarieven en de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.