Luxe vervoer

Nederland is een bedrijvig landje met een groeiende economie. Dat brengt met zich mee dat er steeds meer vraag komt naar luxe vervoer. Tijd is immers geld en wie zich in één van onze limousines laat vervoeren kan ook de reistijd van A naar B zinvol benutten.

Ook artiesten en modellen worden steeds vaker met een limousine vervoerd. Zo genieten zij optimaal van comfort en privacy onderweg naar hun bestemming.

Luxe vervoer met Limolux

De vraag naar limousines wordt dus steeds groter. Daarom hebben wij besloten om naast ons reguliere taxibedrijf Limolux op te richten. Zo kunnen wij nog beter aan de wensen van onze klanten en potentiële klanten voldoen.

Dat heeft nog wel wat voeten in de aarde gehad. Speciaal voor ons zijn de limousines helemaal op maat gemaakt. Bij het samenstellen van ons wensenpakket hebben we geïnventariseerd wat er zoal aan luxe in limousines te vinden was.

Speciaal voor u hebben we vervolgens besloten om alle mogelijke luxe en comfort aan de schitterende Mercedes V300 toe te laten voegen.

Met gepaste trots durven we u dan ook te vertellen dat u bij Pretaxi niet alleen aan het goede adres bent, maar waarschijnlijk ook aan het beste adres voor uw luxe vervoer.

Vanzelfsprekend kunt u ook nog altijd bij ons terecht voor vervoer in een reguliere taxi, ook met privé chauffeur, of voor vervoer per taxibusje.

Neemt u gerust contact met ons op om te informeren naar de tarieven en de mogelijkheden.

Volg Limolux op Social Media