Taxi Rotterdam Airport

Taxi nodig naar en/of naar de Luchthaven Rotterdam? Vul dan bij vertrekadres of aankomstadres de naam van de luchthaven in (Rotterdam Airport), vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Ontvang de bevestiging per mail of sms
Ritprijs/Online boeken

Taxi naar Rotterdam Airport

Steeds vaker kiezen mensen voor een vlucht vanuit Rotterdam Airport. En ook dan zorgt Pretaxi voor uw taxi naar het vliegveld! Wij zorgen dat u relaxed en op tijd op het vliegveld aankomt en aan uw vakantie of zakenreis begint.

Zo hoeft u niet na te denken over welke auto u neemt, waar u uw auto moet laten en of u wel genoeg ruimte heeft voor al uw koffers en tassen. Onze chauffeurs helpen u overal bij, halen u thuis of op een afgesproken locatie op en zorgen ervoor dat u op taxi naar Rotterdam Airport op tijd aankomt. Alle tijd om nog even wat te drinken of te eten voor u incheckt en aan uw vakantie begint!

Uw koffers en tassen reizen gratis

Altijd fijn om op reis te gaan met al uw bagage. Uw koffers en tassen zijn bij ons in de prijs inbegrepen en wij berekenen geen opslag of extra kosten, in tegenstelling tot veel van onze collega’s. Bij Pretaxi wordt de prijs van uw taxi naar Rotterdam Airport vooraf bekend en wordt u achteraf niet verrast door bijkomende kosten.

Taxi

De terugreis vanaf Rotterdam Airport

De taxi terug naar huis vanaf Rotterdam Airport kunt u ook van tevoren bij Pretaxi boeken. Dat is wel zo prettig, want dan bent u ervan verzekerd dat er een auto met chauffeur op het vliegveld staat om u te verwelkomen en thuis te brengen. Wij monitoren uw vlucht tijdens de terugreis. We weten dus precies wanneer uw vliegtuig landt, ook als dit afwijkt van de oorspronkelijke planning.

U hoeft dus niet op het vliegveld bepakt en bezakt met uw bagage op onze chauffeur te wachten, want deze staat altijd voor u klaar als u aankomt!

Reserveer op tijd uw taxi naar Rotterdam Airport

Op het moment dat uw reis is geboekt en u de exacte vertrek- en aankomsttijden van uw vlucht weet, is het prettig om de rest van uw reis ook te regelen. Maak om onaangename verrassingen te voorkomen zo snel mogelijk een afspraak voor uw taxi naar Rotterdam Airport en terug naar huis. U heeft tijdens een reis immers genoeg uw hoofd met de rest van de voorbereidingen. Het is dus fijn om niet meer om te hoeven kijken naar uw vervoer naar het vliegveld. Met Pretaxi begint u zorgeloos en relaxed aan uw vakantie of zakenreis!

Bij Pretaxi weet u zeker dat u uw taxi naar Schiphol boekt tegen de scherpste prijzen! Uitstekend vervoer en professionele chauffeurs tegen een concurrerend vast tarief. Wij bepalen de prijs van onze taxiritten vooraf. Dus onregelmatige uren, zoals ’s morgens vroeg of ’s nachts zijn niet van invloed op de prijs. En ook in het hoogseizoen hanteren wij gewoon onze voordelige tarieven. Zo bent u altijd verzekerd van de laagste prijs en toch voor de beste kwaliteit.

Gebruikmaken van onze diensten? Dat kan! Bekijk onze prijzen of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Met Taxi Rotterdam Airport reist u comfortabel, voordelig en onbezorgd

Wij verzorgen uw taxi naar Schiphol. Comfortabel, voordelig en onbezorgd aan uw reis beginnen.

 • U reist in stijl, met een luxe personenauto of luxe taxibusje tegen een zeer voordelig tarief;
 • U hoeft niet met uw eigen auto of met het openbaar vervoer, maar wordt netjes voor de deur van uw terminal afgezet;
 • U bent er zeker van dat u op tijd wordt opgehaald van huis of een andere vooraf afgesproken locatie;
 • U komt ruim op tijd aan op het vliegveld van Rotterdam om in te checken, zodat uw reis relaxed en zonder zorgen kan beginnen.

Eén van onze ervaren chauffeurs haalt u op de afgesproken tijd en locatie op. Na een ontspannen rit komt u ruim op tijd aan op het vliegveld. Nadat onze chauffeur u heeft geholpen met uw koffers en tassen, bent u ruim om tijd om rustig in te checken.

U houdt zelfs tijd over voor een kopje koffie of wat te eten voordat uw vlucht wordt omgeroepen. Dat is pas prettig reizen!

Informatie over Rotterdam Airport

 • Naam: Rotterdam The Hague Airport
 • Adres: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam
 • Openingstijden terminal: 24 uur per dag
 • Eigenaar: Koninklijke Schiphol Group

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.