Taxi Rotterdam Airport

Steeds vaker kiezen mensen voor een vlucht vanuit Rotterdam Airport. En ook dan zorgt Pretaxi voor uw taxi naar het vliegveld! Wij zorgen dat u relaxed en op tijd op het vliegveld aankomt en aan uw vakantie of zakenreis begint.  

Zo hoeft u niet na te denken over welke auto u neemt, waar u uw auto moet laten en of u wel genoeg ruimte heeft voor al uw koffers en tassen. Onze chauffeurs helpen u overal bij, halen u thuis of op een afgesproken locatie op en zorgen ervoor dat u op taxi naar Rotterdam Airport op tijd aankomt. Alle tijd om nog even wat te drinken of te eten voor u incheckt en aan uw vakantie begint! 

Met Taxi Rotterdam Airport reist u comfortabel, voordelig en onbezorgd

  • U reist in stijl, met een luxe personenauto of luxe taxibusje tegen een zeer voordelig tarief;
  • U hoeft niet met uw eigen auto of met het openbaar vervoer, maar wordt netjes voor de deur van uw terminal afgezet;
  • U bent er zeker van dat u op tijd wordt opgehaald van huis of een andere vooraf afgesproken locatie;
  • U komt ruim op tijd aan op het vliegveld van Rotterdam om in te checken, zodat uw reis relaxed en zonder zorgen kan beginnen.

Eén van onze ervaren chauffeurs haalt u op de afgesproken tijd en locatie op. Na een ontspannen rit komt u ruim op tijd aan op het vliegveld. Nadat onze chauffeur u heeft geholpen met uw koffers en tassen, bent u ruim om tijd om rustig in te checken.  

U houdt zelfs tijd over voor een kopje koffie of wat te eten voordat uw vlucht wordt omgeroepen. Dat is pas prettig reizen!  

De terugreis vanaf Rotterdam Airport

De taxi terug naar huis vanaf Rotterdam Airport kunt u ook van tevoren bij Pretaxi boeken. Dat is wel zo prettig, want dan bent u ervan verzekerd dat er een auto met chauffeur op het vliegveld staat om u te verwelkomen en thuis te brengen. Wij monitoren uw vlucht tijdens de terugreis. We weten dus precies wanneer uw vliegtuig landt, ook als dit afwijkt van de oorspronkelijke planning.  

U hoeft dus niet op het vliegveld bepakt en bezakt met uw bagage op onze chauffeur te wachten, want deze staat altijd voor u klaar als u aankomt!  

Uw koffers en tassen reizen gratis

Altijd fijn om op reis te gaan met al uw bagage. Uw koffers en tassen zijn bij ons in de prijs inbegrepen en wij berekenen geen opslag of extra kosten, in tegenstelling tot veel van onze collega’s. Bij Pretaxi wordt de prijs van uw taxi naar Rotterdam Airport vooraf bekend en wordt u achteraf niet verrast door bijkomende kosten.  

Reserveer op tijd uw taxi naar Rotterdam Airport

Op het moment dat uw reis is geboekt en u de exacte vertrek- en aankomsttijden van uw vlucht weet, is het prettig om de rest van uw reis ook te regelen. Maak om onaangename verrassingen te voorkomen zo snel mogelijk een afspraak voor uw taxi naar Rotterdam Airport en terug naar huis. U heeft tijdens een reis immers genoeg uw hoofd met de rest van de voorbereidingen. Het is dus fijn om niet meer om te hoeven kijken naar uw vervoer naar het vliegveld. Met Pretaxi begint u zorgeloos en relaxed aan uw vakantie of zakenreis! 

Bij Pretaxi weet u zeker dat u uw taxi naar Schiphol boekt tegen de scherpste prijzen! Uitstekend vervoer en professionele chauffeurs tegen een concurrerend vast tarief. Wij bepalen de prijs van onze taxiritten vooraf. Dus onregelmatige uren, zoals ’s morgens vroeg of ’s nachts zijn niet van invloed op de prijs. En ook in het hoogseizoen hanteren wij gewoon onze voordelige tarieven. Zo bent u altijd verzekerd van de laagste prijs en toch voor de beste kwaliteit.   

Gebruikmaken van onze diensten? Dat kan! Bekijk onze prijzen of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Ander vervoer nodig?

En heeft u een rit nodig naar een ander vliegveld of een andere locatie? Of juist een groepsreis nodig? Ook dan bent u bij Pretaxi aan het juiste adres! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.  

Reist u met een groep groter dan 8 personen naar Rotterdam Airport of een andere locatie, dan kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen! In onze offertes houden we rekening met al uw wensen 

Bij Pretaxi bent u altijd verzekerd van een prettige en luxe taxi naar Rotterdam Airport tegen een voordelige prijs! 

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60