Taxi Rotterdam Airport

Dit steeds populairder wordende regionale vliegveld, dat na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van ons land is, heeft al heel wat namen versleten. In 1956, toen het vliegveld werd aangelegd, kreeg het de naam Zestienhoven. Later kreeg het tegenwoordige Rotterdam The Hague Airport ook nog de naam Rotterdam Airport.

Reizigers die vanaf dit vliegveld naar hun vakantie- of zakelijke bestemming vliegen kunnen voor het vervoer rekenen op Taxi Rotterdam Airport in de persoon van Pretaxi.

Met Pretaxi bent u verzekerd van een comfortabele, relaxte rit naar Rotterdam The Hague Airport:

Met Taxi Rotterdam Airport reist u comfortabel, voordelig en onbezorgd

  • U reist in stijl, met een luxe personenauto of luxe taxibusje tegen een zeer voordelig tarief;
  • U hoeft niet met eigen- of openbaar vervoer, maar wordt netjes voor de deur van de terminal afgezet;
  • U bent er zeker van dat u op tijd wordt opgehaald van huis of een andere vooraf afgesproken locatie;
  • U komt ruimschoots op tijd op het vliegveld aan om in te checken, zodat uw reis relaxed en zonder hoofdbrekens kan beginnen.

Eén van onze ervaren chauffeurs haalt u op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie op. Na een ontspannen rit komt u ruimschoots op tijd aan op het vliegveld. Nadat onze chauffeur u heeft geholpen met uw koffers en tassen, bent u ruim op tijd om rustig in te kunnen checken.

U kunt desgewenst ook nog een kopje koffie of andere consumptie gebruiken voordat uw vlucht wordt omgeroepen. Dat is pas prettig reizen!

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer van Rotterdam Airport naar huis

Steeds vaker boekt men vooraf ook de rit van het vliegveld terug naar huis bij Pretaxi. Dat is wel zo prettig, want dan bent u ervan verzekerd dat er een auto met chauffeur op het vliegveld staat om u te verwelkomen en thuis te brengen. Wij monitoren uw vlucht tijdens de terugreis. Zo weten we precies wanneer uw vliegtuig landt. Ook als dit afwijkt van de oorspronkelijke planning. Wel zo prettig, als je niet op je vervoer naar huis hoeft te wachten.

Koffers en tassen zijn inbegrepen

Natuurlijk gaat u niet op reis zonder bagage. Daarom zijn alle koffers en tassen die u mee wilt nemen bij ons bij de prijs inbegrepen. Daar berekenen wij geen opslag of extra kosten voor zoals vele collega’s wel doen. Bij Pretaxi is de ritprijs vooraf bekend en daar komen geen verrassingen achteraf bij kijken.

Reserveer uw taxi of taxibusje naar Rotterdam Airport op tijd

Op het moment dat u uw reis heeft geboekt en de exacte vertrek- en aankomsttijden van uw vlucht weet, is het zaak om ook de rest van de reis te gaan regelen. Maak, om onaangename verrassingen te voorkomen, zo snel mogelijk een afspraak voor uw vervoer naar en van de luchthaven. U heeft immers genoeg aan uw hoofd met de rest van alle voorbereidingen. Dan is het fijn om de rest alvast goed geregeld te hebben.

Laat ons u informeren u over de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Pretaxi werkt voor de meest gangbare ritten met vaste lage prijzen. Daar wijken wij niet vanaf. Ook niet tijdens onregelmatige uren, zoals ’s nachts of ’s morgens heel vroeg. En ook niet in het hoogseizoen. Daar zijn wij heel stellig in. De reis blijft immers hetzelfde, alleen de vraag naar een taxi neemt toe.

Voor groepen groter dan 8 personen maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u op, waarin we al uw wensen meenemen.

Bij Pretaxi is iedereen voor elke rit aan het juiste adres voor een prettige rit voor een voordelige prijs.

Prijzen

VANAF OMGEVING EINDHOVEN TM 4 PERSONEN TM 6 PERSONEN TM 8 PERSONEN
Amsterdam Schiphol v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Schiphol v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Brussel Zaventem v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Düsseldorf v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Eindhoven Airport v.a  € 27 v.a € 35 v.a € 45
Weeze v.a € 99 v.a € 109 v.a € 119
Rotterdam Airport v.a € 139 v.a € 149 v.a € 159
Frankfurt a.M; v.a € 299 v.a € 309 v.a € 319

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60