Bestel uw Taxi van Eindhoven naar Utrecht

Pretaxi staat altijd klaar om u veilig, comfortabel en op tijd naar uw bestemming te brengen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten ritten. Bijvoorbeeld wanneer u vanuit Eindhoven naar een nabijgelegen bestemming wilt, zoals Utrecht, of gewoon naar het dichtstbijzijnde treinstation of de luchthaven wilt gaan. Bent u met een groep en heeft u een taxibusje nodig van Eindhoven naar Utrecht? Pretaxi staat altijd voor u klaar om uw reis comfortabeler te maken. Onze chauffeurs halen u ruim op tijd op en zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt.

Snel en eenvoudig een taxi boeken

Via de website van pretaxi kunt u eenvoudig en snel een taxi van Eindhoven naar Utrecht reserveren. Voer uw ophaaladres, de datum, tijd van uw reis en het aantal passagiers en bereken het tarief. Boek online uw taxi en ontvang een bevestigingsmail. Geen haast, geen stress en maak een goede start van uw reis! Onze prijzen zijn voordeliger en voor de ritten tussen Eindhoven en Utrecht hanteren wij een scherp tarief. Ook verzorgen wij het zorgvervoer in regio Eindhoven.

Ritprijs/Online boeken

Taxi bestellen van Eindhoven Airport naar Utrecht?

Tijdens het reserveringsproces vragen wij u ook uw Vluchtnummer in te vullen. Als uw vlucht vertraging heeft, houdt uw chauffeur daar rekening mee bij het ophalen. De taxicentrale zal daarbij gebruik maken van de op Eindhoven Airport bekende vluchtinformatie. Onze chauffeurs wachten op u nadat uw vlucht is geland. Hierdoor kunt u ook bij vertraging van uw vlucht zonder enige twijfel gebruik maken van onze taxiservice van Eindhoven naar Utrecht.

Een ontspannen reis van Eindhoven naar Utrecht

Wanneer u een taxi vooraf bestelt, maakt u uw reis zeer ontspannen. Wij rekenen geen extra kosten voor bagage en voor de wachttijd door file of een andere reden. De betaling van de taxiservice vindt online plaats ook heb je de mogelijkheid om contant in de taxi te betalen. U betaalt in uw vertrouwde bankomgeving met iDeal, VISA/Master creditcard. Na betaling ontvang je de boekingsbevestiging per e-mail.
Bij Pretaxi zetten we ons in om de beste en comfortabele vervoersservice van Eindhoven naar Utrecht te bieden. De tevredenheid van klanten is erg belangrijk voor ons. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten zorgeloos en plezierig van Eindhoven naar Utrecht kunnen reizen.

Onze populaire bestemmingen:

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.