Veilig en comfortabel naar uw afspraak met een rolstoeltaxi

Een rolstoeltaxi biedt een veilige en comfortabele manier van vervoer voor mensen die op een rolstoel zijn aangewezen. Iedereen die van of naar Eindhoven of omgeving wil gaan, is bij Pretaxi aan het juiste adres.

Bij ons taxibedrijf zijn alle chauffeurs getraind als BHV-er. Zij zijn dus opgeleid om eerste hulp te verlenen in geval van een noodsituatie. Daarnaast zijn onze chauffeurs vriendelijk en behulpzaam en staan ze altijd klaar om een helpende hand te bieden.

Uw rolstoel hoeft geen belemmering te zijn

Onze rolstoeltaxi’s bieden niet alleen een veilige en comfortabele manier van vervoer, maar we gaan nog een stap verder om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben.

Met onze getrainde BHV-chauffeurs, ruime taxi’s voor maximaal 3 rolstoelen en de mogelijkheid om een begeleider mee te nemen, staan wij garant voor een comfortabele en zorgeloze rit.

Ook met de rolstoel samen op pad

Onze rolstoeltaxi’s bieden voldoende ruimte voor maximaal 3 rolstoelen. Dit betekent dat u samen met uw vrienden of familieleden kunt reizen. Wilt u graag dat uw begeleider met u meereist?

Geen probleem! Wij bieden deze mogelijkheid zonder dat wij daarvoor extra kosten in rekening brengen.

Bij ons taxibedrijf begrijpen we dat het belangrijk is om de juiste zorg en aandacht te bieden aan klanten die rolstoel gebonden zijn. Daarom doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt, veilig reist en op tijd op uw afspraak komt.

Van deur tot deur

Bovendien brengen onze chauffeurs u desgewenst naar uw afspraak of afdeling. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van de juiste plek of over de veiligheid.

Onze chauffeurs stellen alles in het werk om uw reis zo soepel en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Ziekenvervoer en gehandicaptenvervoer

Ook voor gehandicaptenvervoer en ziekenvervoer kunt u bij Pretaxi terecht. Onze chauffeurs zijn behulpzaam en vriendelijk. Bovendien kunt u er van verzekerd zijn dat zij in noodsituaties adequaat zullen handelen.

Meer weten?

Voor vragen en reserveringen neemt u gemakkelijk even contact op met Pretaxi. Houd er wel rekening mee dat u rolstoeltaxi’s tijdig reserveert.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60