Directievervoer

Directievervoer

Directievervoer

Laat geen minuut van uw kostbare tijd verloren gaan en kies voor luxe directievervoer met een professionele privé chauffeur. Met een limousine van Pretaxi heeft u een compleet kantoor voor onderweg. Ideaal voor het houden van meetings of om online te vergaderen, bijvoorbeeld via Zoom, Google Meet of Skype. Dankzij het stabiele 5G internet in de limousine is dat allemaal mogelijk.

Voor elke zitplaats in de limousine is een scherm aanwezig voorzien van video/audio faciliteiten. Ook zijn er voor elke zitplaats automatische tafels aanwezig waarop bijvoorbeeld met een laptop of tablet gewerkt kan worden.

De chauffeur bevindt zich in de bestuurderscabine. Deze is via de intercom bereikbaar. Zo blijft uw privacy te allen tijde gewaarborgd.

Discreet directievervoer

De veiligheid van de passagiers staat bij ons voorop. Daarom werken wij uitsluitend met professionele chauffeurs en wordt ons wagenpark wekelijks onderhouden. Zo voorkomen we onnodige risico’s.

Veel van onze passagiers hechten grote waarde aan hun privacy. In ons beleid is discretie één van de belangrijkste speerpunten. Zo laten wij nooit uitlekken wie door ons op welk moment wordt vervoerd. Ook de bestemming van onze ritten wordt nooit met derden gedeeld.

Indien gewenst kan onze chauffeur voor u, of voor uw gasten ook verzorgen dat op uw bestemming arriveert zonder in de spotlights te hoeven staan. Heeft u ander vervoer nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden.

WhatsApp chat