Zakelijk Vervoer

Zakelijk vervoer nodig? Vul dan bij vertrekadres en aankomstadres de naam van de straatnaam in, vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Klik verder als U wilt reserveren en ontvang de bevestiging per mail of sms.

Ritprijs/Online boeken

Betrouwbaar en Comfortabel Zakelijk Vervoer met PreTaxi

Soms zitten er gewoon niet genoeg uren in een dag. Een groot probleem voor de drukbezette zakenman of -vrouw. Het heen en weer reizen tussen locaties is een tijdrovende zaak waarmee dikwijls veel tijd verloren gaat. Tijd die u graag zinvol had willen besteden. Dat kan met ons zakelijk vervoer!

Als u gebruik maakt van zakelijk vervoer met Pretaxi gaat er geen kostbare tijd meer verloren. U kunt dan in alle rust uw reistijd goed besteden aan belangrijke zaken.

Ook voor VIP vervoer en luxe vervoer voor speciale gelegenheden staan wij voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten comfortabel en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Onze limousines en professionele chauffeurs staan garant voor een onvergetelijke rit.

De voordelen van zakelijk vervoer

Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig, comfortabel en op tijd op uw bestemming arriveert. Onze limousines staan garant voor discretie en zijn voorzien van alle mogelijke luxe. Bovendien bieden zij alle faciliteiten van een heus kantoor, zodat u ook onderweg in alle rust door kunt werken.

Heeft u ander vervoer nodig zoals luchthavenvervoergroepsvervoer of een gewone taxirit? Bij ons kan het allemaal! Bekijk onze andere diensten of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Als u gebruik maakt van zakelijk vervoer met Pretaxi gaat er geen kostbare tijd meer verloren. U kunt dan in alle rust uw reistijd goed besteden aan belangrijke zaken.

Onze Luxe Service

Directievervoer

Laat geen minuut van uw kostbare tijd verloren gaan en kies voor luxe directievervoer met een professionele privé chauffeur. Met een limousine van Pretaxi heeft u een compleet kantoor voor onderweg. Ideaal voor het houden van meetings of om online te vergaderen, bijvoorbeeld via Zoom…
Lees verder

VIP Vervoer

Bekende nationale- of internationale zangers, zangeressen, acteurs en actrices of fotomodellen of directieleden kunnen ook terecht voor VIP vervoer. Onze discrete chauffeurs zorgen ervoor dat u zorgeloos en in stijl vervoerd wordt.Laat u door een professionele chauffeur in stijl vervoeren…
Lees verder

Evenementenvervoer

Er zijn van die momenten in ons leven die we extra groots willen vieren. Steeds vaker merken we dat er voor speciale gelegenheden gebruik wordt gemaakt van extra luxe vervoer. Een rit met ons evenementenvervoer is eigenlijk al een evenement op zich!
Lees verder

Ook voor VIP vervoer en luxe vervoer voor speciale gelegenheden staan wij voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten comfortabel en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Onze limousines en professionele chauffeurs staan garant voor een onvergetelijke rit.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.