Groepsvervoer per luxe touringcar

Met een hele groep op pad naar de voetbal, een evenement, een dagje uit, of misschien wel op vakantie. Maar, dan wel allemaal samen in één bus. Daar kan de voorpret alvast beginnen.

Touringcar vanaf Eindhoven of omgeving

Organiseert u een uitstapje met een hele groep vanuit Eindhoven of omgeving? Dan bent u bij Pretaxi aan het juiste adres. Uw hele gezelschap is bij ons in zeer goede handen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel, veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Wij hebben moderne touringcars voor alle groepsgroottes in ons wagenpark. U kunt bijvoorbeeld een touringcar met chauffeur bestellen voor 20, 30, 50 tot wel 80 personen.

Een touringcar voor elke gelegenheid

Voldoende zitplaatsen in de bus is natuurlijk een eerste vereiste als u zich aan het oriënteren bent. Maar vergeet niet dat het comfort onderweg ook een grote rol speelt. Voor de wat langere ritten, is het zeker aan te bevelen om een touringcar met extra faciliteiten aan boord te huren.

In onze touringcars kunt u desgewenst over de volgende faciliteiten beschikken:

  • Toilet
  • Koffie-unit
  • Koelkast
  • Radio/CD/MP3/DVD-speler
  • LCD beeldschermen
  • Computergestuurde verwarming/airconditioning.

Indien gewenst kunnen we er ook voor zorgen dat er catering aan boord is. De cateringmedewerker zorgt dan voor bijvoorbeeld koffie, thee, bier, frisdrank en hapjes onderweg.

Feestje?

Het is ook mogelijk om catering aan boord van de bus te reserveren. Dan wordt er door de cateringmedewerker gezorgd voor drankjes en versnaperingen voor de passagiers.

Iets te vieren?

Laat ons tijdig weten of en wat u te vieren heeft als u wilt dat we de touringcar feestelijk versieren. Meldt het bijvoorbeeld als u de reservering plaatst. Samen met u kunnen we dan bespreken wat voor versiering gewenst is.

De puntjes op de i

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier terugdenkt aan de rit met één van onze touringcars.

Daarom maken we alleen gebruik van professionele chauffeurs en het beste materieel. Maar dat is niet het enige. Bij ons reist niemand in een rommelige, vervuilde bus.

Wij hebben een professioneel schoonmaakteam dat na elk gebruik de bus van binnen en van buiten reinigt. Iedereen stapt bij ons dus altijd in een schone, frisse touringcar.

Reserveren van een touringcar met chauffeur

Neem voor informatie en reservering van een touringcar contact op met Pretaxi op +31 40 240 50 60.

Goede reis!