Taxi Brussel Charleroi Airport

Iets ten noorden van Charleroi en 46 kilometer vanaf Brussel ligt het tweede vliegveld van België, Brussel Charleroi Airport. Dit vliegveld is ook bekend onder de namen Brussels South Charleroi Airport, Luchthaven van Gosselies en in het Frans Aéroport de Charleroi Bruxelles-Sud.

Lange tijd was dit het enige vliegveld op het vasteland vanwaar het populaire Ryanair vertrok.

Taxi Brussel Charleroi Airport voor uw vervoer van en naar de luchthaven

Reist u vanuit de regio Eindhoven naar Brussel Charleroi Airport voor het vertrek naar uw vakantie- of andere bestemming? Dan kunt u daarvoor gebruik maken van de diensten van Pretaxi. Wij vervoeren u dan op een rustige comfortabele wijze per luxe taxi naar het vliegveld.

Wie gebruik maakt van onze diensten, komt niet alleen uitgerust op de plaats van bestemming aan, maar kan zich ook verheugen op de volgende voordelen:

  • Niet zelf sjouwen met tassen en koffers;
  • Niet onnodig lang wachten tot de taxi arriveert, maar goede afspraken;
  • Profiteren van voordelige tarieven;
  • Altijd verzekerd van een ervaren chauffeur.

Onze chauffeur haalt u stipt op tijd op. Het kan voorkomen dat de chauffeur aan de vroege kant arriveert, omdat hij zeker van een tijdige aankomst wilde zijn. Laat u zich hierdoor niet onnodig haasten, maar maak rustig af waar u mee bezig was.

Wegomleidingen, verkeersopstoppingen of andere tijdrovende obstakels onderweg hebben geen invloed op de afgesproken prijs. Doordat wij altijd met een marge voor oponthoud werken, hoeft u zich in geval van onverwacht oponthoud geen zorgen te maken of u wel op tijd komt.

De chauffeur brengt u tot aan de vertrekhal en helpt u met het uitladen van de tassen en koffers. U kunt vervolgens op uw gemak inchecken en heeft zelfs nog tijd voor een kopje koffie. Zo gaat u prettig en ontspannen op reis.

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer terug van Brussel Charleroi Airport

U kunt bij ons ook vooraf de terugreis van het vliegveld naar huis bespreken. Doordat veel vluchten ’s nachts, ’s avonds laat of ’s morgens vroeg terugkomen, is het een fijn idee dat u niet met uw reisgezelschap en alle bagage op zoek hoeft naar een taxi, bus of trein.

Wij zorgen ervoor dat wanneer u door de douane komt, de taxi al klaar staat. Om er zeker van te zijn dat we er op tijd voor u zijn, monitoren wij de vluchten van onze klanten. Komt u dus eerder of later aan, dan zijn wij daar al van op de hoogte.

Inclusief koffers en tassen

Steeds vaker horen we dat er taxibedrijven zijn die extra kosten voor bagage in rekening brengen. Daar doen wij niet aan mee. Wij maken op voorhand een prijsafspraak met u en zolang alles in de taxi past, vinden wij tassen en koffers geen probleem.

Vergeet niet om de terugreis ook goed te regelen, reserveer op tijd

Laat de reis van het vliegveld terug naar huis niet op zijn beloop. Niets is vervelender dan midden in de nacht, of ’s morgens vroeg op een vliegveld aan te komen en op zoek naar vervoer naar huis te moeten gaan.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen op het moment dat u geland bent, maar dan staat u nodeloos te wachten na een vermoeiende reis. Neem het zekere voor het onzekere en bespreek de rit terug naar huis nog voordat u vertrekt.

Informeer naar de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Bij Pretaxi weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Voor ritten vanuit de regio Eindhoven naar nabije luchthavens hanteren wij altijd vaste lage tarieven. Deze tarieven worden altijd gehandhaafd, ook tijdens onregelmatige uren en zon- en feestdagen.

Voor wie met meer dan 8 personen op pad gaat, maken wij graag een geheel vrijblijvende offerte waarin alle wensen worden meegenomen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60