Taxi Köln-Bonn Airport

Taxi nodig naar en/of naar de Luchthaven Köln-Bonn? Vul dan bij vertrekadres of aankomstadres de naam van de luchthaven in (Köln-Bonn Airport), vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Ontvang de bevestiging per mail of sms.
Ritprijs/Online boeken

Taxi Köln-Bonn Airport

Deze luchthaven is onder een aantal verschillende namen bekend. De officiële naam is Flughafen Köln-Bonn Konrad Adenauer, maar deze populaire luchthaven luistert ook naar Köln-Bonn Airport, Keulen-Bonn Airport en Cologne-Bonn Luchthaven.

Vanaf Köln-Bonn Airport worden verdeeld over 60 luchtvaartmaatschappijen 130 bestemmingen aangeboden. De meeste daarvan zijn binnen Europa en in Noord-Afrika.

Inclusief koffers en tassen

Bij Pretaxi snappen wij dat uw reis gepaard gaat met het vervoeren van bagage. Daarom brengen wij voor de koffers en tassen die u meeneemt geen extra kosten in rekening. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Taxi

Taxi Köln-Bonn Airport voor professioneel en comfortabel vervoer

Wie vanuit de regio Eindhoven naar Köln-Bonn Airport af wil reizen, kan daarvoor contact opnemen met Taxi Köln-Bonn Airport in de persoon van Pretaxi.

Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over:

 • Sjouwen met koffers en tassen
 • Rennen naar de incheckbalie
 • Zoeken naar een dure parkeerplaats
 • Wie brengt mij naar- en haalt mij van het vliegveld

Conform afspraak wordt u op de dag van vertrek door een ervaren chauffeur opgehaald, op de afgesproken tijd en op de afgesproken locatie. Vaak is dat gewoon bij u thuis, maar het kan ook bijvoorbeeld zo zijn dat u met collega’s of vrienden reist. In dat geval vind u het wellicht prettig om op een centraal punt af te spreken. Alles is mogelijk.

U wordt tot aan de vertrekhal door ons gebracht. Daar aangekomen helpt onze chauffeur u met uw bagage en kunt u in alle rust, zonder haast in gaan checken. Een goed begin van uw reis.

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer terug van Köln-Bonn Airport

Wanneer u op het moment dat u de reis van huis naar het vliegveld bij ons boekt, doet u er goed aan om ook meteen de terugreis te reserveren. U bent er dan van verzekerd dat er, ook al is het midden in de nacht, een taxi met chauffeur op u wacht, om u vanaf het vliegveld weer naar huis te brengen.

U hoeft zich niet te bekommeren om eventuele vertraging van uw vlucht terug. Wij monitoren uw vlucht en zijn op tijd aanwezig om u af te halen. Ook wanneer u eerder of later arriveert dan oorspronkelijk gepland was.

Informatie over Köln-Bonn Airport

 • Naam: Luchthaven Keulen-Bonn
 • Adres: Kennedystraße, 51147 Köln, Duitsland
 • Openingstijden terminal: 24 uur per dag
 • Eigenaar: Flughafen Köln/Bonn GmbH

Vergeet niet om de terugreis ook goed te regelen, reserveer op tijd

U kunt ons natuurlijk altijd bellen om een taxirit te bespreken, ook als u op reis bent geweest en al op het vliegveld staat. Om onnodig wachten na uw reis te voorkomen, kunt u ook vooraf uw taxirit terug bij ons reserveren.

Informeer naar de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Over het algemeen werken wij met vaste tarieven. Zon- en feestdagen of onregelmatige tijden, zoals ’s nachts en heel vroeg in de ochtend, hebben daar geen invloed op. Wij vinden het belangrijk om transparant naar onze klanten toe te zijn. Net zomin als u, houden wij ook niet van verrassingen achteraf.

Voor ongebruikelijke ritten en groepsvervoer van meer dan 8 personen, maken wij graag een scherpe offerte voor u op. Informeert u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.