Taxi Köln-Bonn Airport

Deze luchthaven is onder een aantal verschillende namen bekend. De officiële naam is Flughafen Köln-Bonn Konrad Adenauer, maar deze populaire luchthaven luistert ook naar Köln-Bonn Airport, Keulen-Bonn Airport en Cologne-Bonn Luchthaven.

Vanaf Köln-Bonn Airport worden verdeeld over 60 luchtvaartmaatschappijen 130 bestemmingen aangeboden. De meeste daarvan zijn binnen Europa en in Noord-Afrika.

Taxi Köln-Bonn Airport voor professioneel en comfortabel vervoer

Wie vanuit de regio Eindhoven naar Köln-Bonn Airport af wil reizen, kan daarvoor contact opnemen met Taxi Köln-Bonn Airport in de persoon van Pretaxi.

Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over:

Sjouwen met koffers en tassen;
Rennen naar de incheckbalie;
Zoeken naar een dure parkeerplaats;
Wie brengt mij naar- en haalt mij van het vliegveld.

Conform afspraak wordt u op de dag van vertrek door een ervaren chauffeur opgehaald, op de afgesproken tijd en op de afgesproken locatie. Vaak is dat gewoon bij u thuis, maar het kan ook bijvoorbeeld zo zijn dat u met collega’s of vrienden reist. In dat geval vind u het wellicht prettig om op een centraal punt af te spreken. Alles is mogelijk.

U wordt tot aan de vertrekhal door ons gebracht. Daar aangekomen helpt onze chauffeur u met uw bagage en kunt u in alle rust, zonder haast in gaan checken. Een goed begin van uw reis.

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer terug van Köln-Bonn Airport

Wanneer u op het moment dat u de reis van huis naar het vliegveld bij ons boekt, doet u er goed aan om ook meteen de terugreis te reserveren. U bent er dan van verzekerd dat er, ook al is het midden in de nacht, een taxi met chauffeur op u wacht, om u vanaf het vliegveld weer naar huis te brengen.

U hoeft zich niet te bekommeren om eventuele vertraging van uw vlucht terug. Wij monitoren uw vlucht en zijn op tijd aanwezig om u af te halen. Ook wanneer u eerder of later arriveert dan oorspronkelijk gepland was.

Inclusief koffers en tassen

Bij Pretaxi snappen wij dat uw reis gepaard gaat met het vervoeren van bagage. Daarom brengen wij voor de koffers en tassen die u meeneemt geen extra kosten in rekening. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Vergeet niet om de terugreis ook goed te regelen, reserveer op tijd

U kunt ons natuurlijk altijd bellen om een taxirit te bespreken, ook als u op reis bent geweest en al op het vliegveld staat. Om onnodig wachten na uw reis te voorkomen, kunt u ook vooraf uw taxirit terug bij ons reserveren.

Informeer naar de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Over het algemeen werken wij met vaste tarieven. Zon- en feestdagen of onregelmatige tijden, zoals ’s nachts en heel vroeg in de ochtend, hebben daar geen invloed op. Wij vinden het belangrijk om transparant naar onze klanten toe te zijn. Net zomin als u, houden wij ook niet van verrassingen achteraf.

Voor ongebruikelijke ritten en groepsvervoer van meer dan 8 personen, maken wij graag een scherpe offerte voor u op. Informeert u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60