Taxi Schiphol

Veel vakanties of zakenreizen beginnen op Schiphol. Met een taxi naar Schiphol is dat geen enkel probleem. Een taxi naar Schiphol nodig? Dan staat Pretaxi voor u klaar. Met onze Schiphol taxi service zijn we er voor uw personenvervoer in een luxe wagen, maar ook vervoer van kleine en grote groepen met onze taxibus naar Schiphol!

Voordelige taxi naar Schiphol

Wij verzorgen uw taxi naar Schiphol. Comfortabel, voordelig en onbezorgd aan uw reis beginnen.

  • Geen verrassingen achteraf, maar een vooraf afgesproken voordelige ritprijs
  • Niet zelf met koffers en tassen zeulen
  • Altijd ruim op tijd om in te checken
  • Geen zorgen over het parkeren van uw eigen auto en een shuttle vinden naar de terminal

Onze chauffeur haalt u thuis of op een andere, door u aangegeven locatie ruim op tijd op. Na een comfortabele rit komt u uitgerust en zonder enige stress op het vliegveld aan. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u op uw gemak, zonder tijdsdruk in kunt checken en ook nog even tijd heeft voor een kopje koffie. Een mooi en zorgeloos begin van uw vakantie of zakenreis!

En het mooiste: wij hanteren vaste, lage tarieven voor uw taxi naar Schiphol en naar huis!

De terugreis vanaf Schiphol Airport

Ook voor de terugreis vanaf Schiphol Airport kunt u gebruikmaken van onze Schiphol taxi service. Als u vooraf ook de terugreis bij ons reserveert, zorgen wij ervoor dat onze chauffeur op tijd aanwezig is om u af te halen. Wij checken of uw vlucht op tijd aankomt, eerder arriveert of vertraging heeft. Zo weet u zeker dat u nooit hoeft te wachten. 

Op het moment dat u aankomt, staan wij op u te wachten om uw bagage naar de taxi te brengen en u weer veilig thuis te brengen! 

Uw koffers en tassen reizen gratis

In tegenstellig tot andere taxibedrijven brengen wij geen extra kosten of toeslagen in rekening voor uw tassen en koffers. Onze ruime auto’s bieden alle plek voor al uw bagage dus ook hier heeft u geen omkijken meer naar.

Reserveer op tijd uw taxi

Bij Pretaxi weet u zeker dat u uw taxi naar Schiphol boekt tegen de scherpste prijzen! Uitstekend vervoer en professionele chauffeurs tegen een concurrerend vast tarief. Wij bepalen de prijs van onze taxiritten vooraf. Dus onregelmatige uren, zoals ’s morgens vroeg of ’s nachts zijn niet van invloed op de prijs. En ook in het hoogseizoen hanteren wij gewoon onze voordelige tarieven. Zo bent u altijd verzekerd van de laagste prijs en toch voor de beste kwaliteit.   

Gebruikmaken van onze diensten? Dat kan! Bekijk onze prijzen of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.  

En heeft u een rit nodig naar een ander vliegveld of een andere locatie? Of juist een groepsreis nodig? Ook dan bent u bij Pretaxi aan het juiste adres! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.  

PLEASE NOTE: you will receive a text message confirming your reservation. Click on the link in the SMS to confirm your reservation.

Call us:

+31 40 240 50 60