Taxi Schiphol Airport

Taxi nodig naar en/of naar de Luchthaven Schiphol? Vul dan bij vertrekadres of aankomstadres de naam van de luchthaven in (Schiphol Airport), vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Ontvang de bevestiging per mail of sms.

Ritprijs/Online boeken

Taxi naar Schiphol Airport

Veel vakanties of zakenreizen beginnen op Schiphol. Met een taxi naar Schiphol is dat geen enkel probleem. Een taxi naar Schiphol nodig? Dan staat Pretaxi voor u klaar. Met onze Schiphol taxi service zijn we er voor uw personenvervoer in een luxe wagen, maar ook vervoer van kleine en grote groepen met onze taxibus naar Schiphol!

Uw koffers en tassen reizen gratis

In tegenstellig tot andere taxibedrijven brengen wij geen extra kosten of toeslagen in rekening voor uw tassen en koffers. Onze ruime auto’s bieden alle plek voor al uw bagage dus ook hier heeft u geen omkijken meer naar.

Taxi

De terugreis vanaf Schiphol Airport

Ook voor de terugreis vanaf Schiphol Airport kunt u gebruikmaken van onze Schiphol taxi service. Als u vooraf ook de terugreis bij ons reserveert, zorgen wij ervoor dat onze chauffeur op tijd aanwezig is om u af te halen. Wij checken of uw vlucht op tijd aankomt, eerder arriveert of vertraging heeft. Zo weet u zeker dat u nooit hoeft te wachten.

Op het moment dat u aankomt, staan wij op u te wachten om uw bagage naar de taxi te brengen en u weer veilig thuis te brengen!

Reserveer op tijd uw taxi

Bij Pretaxi weet u zeker dat u uw taxi naar Schiphol boekt tegen de scherpste prijzen! Uitstekend vervoer en professionele chauffeurs tegen een concurrerend vast tarief. Wij bepalen de prijs van onze taxiritten vooraf. Dus onregelmatige uren, zoals ’s morgens vroeg of ’s nachts zijn niet van invloed op de prijs. En ook in het hoogseizoen hanteren wij gewoon onze voordelige tarieven. Zo bent u altijd verzekerd van de laagste prijs en toch voor de beste kwaliteit.

En heeft u een rit nodig naar een ander vliegveld of een andere locatie? Of juist een groepsreis nodig? Ook dan bent u bij Pretaxi aan het juiste adres! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Informatie over Schiphol Airport

  • Naam: Luchthaven Schiphol
  • Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol
  • Openingstijden terminal: 24 uur per dag
  • Eigenaar: Koninklijke Schiphol Group

Voordelige taxi naar Schiphol

Wij verzorgen uw taxi naar Schiphol. Comfortabel, voordelig en onbezorgd aan uw reis beginnen.

  • Geen verrassingen achteraf, maar een vooraf afgesproken voordelige ritprijs
  • Niet zelf met koffers en tassen zeulen
  • Altijd ruim op tijd om in te checken
  • Geen zorgen over het parkeren van uw eigen auto en een shuttle vinden naar de terminal

Onze chauffeur haalt u thuis of op een andere, door u aangegeven locatie ruim op tijd op. Na een comfortabele rit komt u uitgerust en zonder enige stress op het vliegveld aan. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u op uw gemak, zonder tijdsdruk in kunt checken en ook nog even tijd heeft voor een kopje koffie. Een mooi en zorgeloos begin van uw vakantie of zakenreis!

En het mooiste: wij hanteren vaste, lage tarieven voor uw taxi naar Schiphol en naar huis!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Nadat U bent geland in Schiphol airport dan belt u naar de centrale. Wij zullen dan U doorverbinden met de chauffeur. De chauffeur zal u dan de verdere instructies geven waar jullie elkaar kunnen ontmoeten. De taxichauffeur heeft ook uw nummer bij de hand. Zorg wel dat u bereikbaar bent nadat u bent geland.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.

1. Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2. Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3. Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Bij pretaxi vragen wij altijd naar een vluchtnummer als u op Schiphol airport opgehaald wilt worden. Wij houden uw vlucht door middel van uw vluchtnummer de vlucht in de gaten. Wij zullen altijd garant staan dat wij je zullen ophalen. We zullen ook geen extra kosten voor berekenen. Zorg wel ervoor dat U mobiel bereikbaar bent als U bent geland.

Als U online een rit wil boeken dan typt U bij vertrekadres of aankomstadres de naam van de luchthaven in. Wij zullen dan u naar de gewenste vertrekhal brengen. En bij aankomst zullen wij evenmin van de gewenste aankomsthal u ophalen. Het is wel belangrijk dat U bij aankomst op Luchthaven Schiphol mobiel bereikbaar bent.

U krijgt van ons altijd direct een bevestiging via de mail als u een taxi heeft geboekt. In de bevestiging ziet u ook een ritnummer met daaronder de ritgegevens. Wij raden u aan om de bevestiging goed door te lezen nadat u een taxi heeft gereserveerd. Zo voorkomen we misverstanden.

Ons voorkeur gaat uit om de taxi online te boeken. Het voordeel hiervan is dat we dan op deze manier u gegevens dan bij de hand hebben. Wij zullen dan met u contact opnemen indien wij vragen hebben over uw reservering. Het is ook belangrijk om te weten dat u bij online boeken altijd eerst een ritprijs te zien krijgt voordat u de taxi definitief reserveert.

Mocht de reservering onverhoopt niet doorgaan, bijvoorbeeld wegens ziekte, laat ons dat zo snel mogelijk weten. Graag wel minimaal 24 uur van te voren.

Als u bijvoorbeeld ziek bent geworden, maar voor maandag 17:00 een taxi heeft gereserveerd, dan kunt u kosteloos annuleren op zondag tot 16:59. De annuleringsknop vindt u in de link die u heeft ontvangen bij de bevestiging. U kunt natuurlijk ook altijd mailen en het ritnummer doorgeven.