Taxi Frankfurt Airport

Frankfurt Airport, in het Duits Flughafen Frankfurt am Main, met airport code FRA, is een populaire luchthaven, waarvan veel Nederlanders hun vakantie- of zakenreis beginnen. Voorheen was deze luchthaven bekend onder de naam Flughafen Rhein-Main. Dit moderne vliegveld kan zich rekenen tot de grootste vliegvelden ter wereld.

Taxi Frankfurt Airport voor uw vervoer van en naar de luchthaven

Als u vanuit de regio Eindhoven naar Frankfurt Airport gaat, kunt u daarvoor gebruik maken van Taxi Frankfurt Airport. U neemt daartoe contact op met Pretaxi om een afspraak te maken. U wordt dan op een rustige, comfortabele manier in een luxe taxi naar het vliegveld gebracht.

Wanneer u kiest voor Taxi Frankfurt Airport:

Hoeft u niet zelf met uw bagage te sjouwen;
Hoeft u niet onnodig lang op de chauffeur te wachten;
Wordt u keurig tot voor de deur van de terminal gebracht;
Hoeft u niet bang te zijn dat u te laat komt.

U en uw eventuele reisgenoten worden door onze chauffeur stipt op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats opgehaald. Het is mogelijk dat de chauffeur te vroeg is, om te laat komen voor te zijn. Als dat zo is, haast u vooral niet en drink eventueel gewoon uw koffie of thee nog even op.

Vervolgens wordt u in een luxe, comfortabele taxi naar het vliegveld gebracht. Omdat wij vaste tarieven hanteren, hoeft u zich geen zorgen te maken als er onderweg omleidingen zijn of mogelijk oponthoud is. Dat komt nooit voor uw rekening.

Onze chauffeur zet u voor de terminal af en helpt u even met de bagage. Op uw gemak kunt u vervolgens inchecken en indien gewenst nog even een kopje koffie drinken voor u vertrekt. Zo begint u uw reis op een prettige manier.

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer terug van Frankfurt Airport

Het plannen van de terugreis is eigenlijk nog belangrijker dat dat van de heenreis. Vanaf uw vakantie- of andere bestemming in het buitenland is het vaak lastig om een taxi vanaf het vliegveld naar huis te regelen.

Ook familie staat vaak niet te springen om u onverwacht vanaf Frankfurt Airport even op te halen. Mede doordat de aankomsttijden vaak op ongunstige momenten zijn, zoals ’s nachts of heel vroeg in de ochtend.

Wij adviseren daarom om voor uw vertrek van huis de taxi terug alvast te reserveren. U weet dan zeker dat er iemand staat te wachten om u weer naar huis te brengen.

Komt uw vlucht te laat of te vroeg aan, geen paniek. Wij monitoren de vluchten van onze klanten en zorgen ervoor dat u niet onnodig hoeft te wachten. Als u door de douane komt, staat uw taxi al klaar!

Inclusief koffers en tassen

Wie op reis gaat heeft bagage mee. Wij vinden dat niet meer dan normaal. Daarom brengen wij in tegenstelling tot andere bedrijven, geen extra kosten in rekening voor uw bagage.

Vergeet niet om de terugreis ook goed te regelen, reserveer op tijd

Als u de terugreis op tijd bij ons reserveert, bent u ervan verzekerd dat er bij terugkomst een taxi op u staat te wachten. Het is niet per se noodzakelijk om de terugreis bij ons te bespreken op het moment dat u de heenreis reserveert. Dat kan vanzelfsprekend ook later en desnoods nog vanaf uw vakantiebestemming.

Het is een prettig idee wanneer u ook de reis terug goed heeft geregeld. Dat scheelt onnodig wachten en u komt zo ook weer uitgerust thuis.

Informeer naar de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Doordat wij in bijna alle gevallen met vaste tarieven werken, weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Ook tijdens zon- en feestdagen en op onregelmatige uren zoals ’s nachts en ’s morgens heel vroeg hanteren wij deze tarieven. Wel zo duidelijk.

Voor wie met meer dan 8 personen op reis gaat, maken wij graag geheel vrijblijvend een offerte op, gebaseerd op uw persoonlijke wensen.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60