Taxi Frankfurt Airport

Taxi nodig naar en/of naar de Luchthaven Frankfurt? Vul dan bij vertrekadres of aankomstadres de naam van de luchthaven in (Frankfurt Airport), vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Ontvang de bevestiging per mail of sms.
Ritprijs/Online boeken

Taxi Frankfurt Airport

Frankfurt Airport, in het Duits Flughafen Frankfurt am Main, met airport code FRA, is een populaire luchthaven, waarvan veel Nederlanders hun vakantie- of zakenreis beginnen. Voorheen was deze luchthaven bekend onder de naam Flughafen Rhein-Main. Dit moderne vliegveld kan zich rekenen tot de grootste vliegvelden ter wereld.

Inclusief koffers en tassen

Wie op reis gaat heeft bagage mee. Wij vinden dat niet meer dan normaal. Daarom brengen wij in tegenstelling tot andere bedrijven, geen extra kosten in rekening voor uw bagage.

Taxi Frankfurt Airport voor uw vervoer van en naar de luchthaven

Als u vanuit de regio Eindhoven naar Frankfurt Airport gaat, kunt u daarvoor gebruik maken van Taxi Frankfurt Airport. U neemt daartoe contact op met Pretaxi om een afspraak te maken. U wordt dan op een rustige, comfortabele manier in een luxe taxi naar het vliegveld gebracht.

Wanneer u kiest voor Taxi Frankfurt Airport:

 • Hoeft u niet zelf met uw bagage te sjouwen
 • Hoeft u niet onnodig lang op de chauffeur te wachten
 • Wordt u keurig tot voor de deur van de terminal gebracht
 • Hoeft u niet bang te zijn dat u te laat komt

U en uw eventuele reisgenoten worden door onze chauffeur stipt op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats opgehaald. Het is mogelijk dat de chauffeur te vroeg is, om te laat komen voor te zijn. Als dat zo is, haast u vooral niet en drink eventueel gewoon uw koffie of thee nog even op.

Vervolgens wordt u in een luxe, comfortabele taxi naar het vliegveld gebracht. Omdat wij vaste tarieven hanteren, hoeft u zich geen zorgen te maken als er onderweg omleidingen zijn of mogelijk oponthoud is. Dat komt nooit voor uw rekening.

Onze chauffeur zet u voor de terminal af en helpt u even met de bagage. Op uw gemak kunt u vervolgens inchecken en indien gewenst nog even een kopje koffie drinken voor u vertrekt. Zo begint u uw reis op een prettige manier.

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer terug van Frankfurt Airport

Het plannen van de terugreis is eigenlijk nog belangrijker dat dat van de heenreis. Vanaf uw vakantie- of andere bestemming in het buitenland is het vaak lastig om een taxi vanaf het vliegveld naar huis te regelen.

Ook familie staat vaak niet te springen om u onverwacht vanaf Frankfurt Airport even op te halen. Mede doordat de aankomsttijden vaak op ongunstige momenten zijn, zoals ’s nachts of heel vroeg in de ochtend.

Wij adviseren daarom om voor uw vertrek van huis de taxi terug alvast te reserveren. U weet dan zeker dat er iemand staat te wachten om u weer naar huis te brengen.

Komt uw vlucht te laat of te vroeg aan, geen paniek. Wij monitoren de vluchten van onze klanten en zorgen ervoor dat u niet onnodig hoeft te wachten. Als u door de douane komt, staat uw taxi al klaar!

Informatie over Frankfurt Airport

 • Naam: Luchthaven Frakfurt
 • Adres: Hugo Eckner Ring, 60549 Frankfurt
 • Openingstijden terminal: 24 uur per dag
 • Eigenaar: Fraport AG

Vergeet niet om de terugreis ook goed te regelen, reserveer op tijd

Als u de terugreis op tijd bij ons reserveert, bent u ervan verzekerd dat er bij terugkomst een taxi op u staat te wachten. Het is niet per se noodzakelijk om de terugreis bij ons te bespreken op het moment dat u de heenreis reserveert. Dat kan vanzelfsprekend ook later en desnoods nog vanaf uw vakantiebestemming.

Het is een prettig idee wanneer u ook de reis terug goed heeft geregeld. Dat scheelt onnodig wachten en u komt zo ook weer uitgerust thuis.

Informeer naar de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Doordat wij in bijna alle gevallen met vaste tarieven werken, weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Ook tijdens zon- en feestdagen en op onregelmatige uren zoals ’s nachts en ’s morgens heel vroeg hanteren wij deze tarieven. Wel zo duidelijk.

Voor wie met meer dan 8 personen op reis gaat, maken wij graag geheel vrijblijvend een offerte op, gebaseerd op uw persoonlijke wensen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.