Taxi Weeze Airport

Taxi nodig naar en/of naar de Luchthaven Weeze? Vul dan bij vertrekadres of aankomstadres de naam van de luchthaven in (Weeze Airport), vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Ontvang de bevestiging per mail of sms.
Ritprijs/Online boeken

Taxi Weeze Airport

In het Duitse Weeze, net over de grens van Nederland ligt Weeze Airport, ter hoogte van Venray. Dit vliegveld heette in het verleden Flughafen Niederrhein

De officiële naam is tegenwoordig Airport Weeze, met airport code NRN. Doordat het vliegveld zo dicht bij Nederland ligt, vertrekken hiervandaan veel Nederlandse passagiers naar hun vakantiebestemming of op zakenreis.

Taxi

Taxi Weeze Airport voor uw vervoer van en naar de luchthaven

Voor een taxi vanuit Eindhoven en omgeving naar Weeze Airport, kunt u contact opnemen met Pretaxi. Wij zorgen ervoor dat u in stijl en op een bijzonder comfortabele manier aan uw reis kunt beginnen.

De voordelen van reizen met Taxi Weeze Airport:

 • Niet zelf zeulen met tassen en koffers
 • Niet onnodig wachten tot de chauffeur eindelijk komt om u te halen
 • Geen haast en stress om op tijd in te checken
 • Geen gezoek naar een geschikte parkeerplaats voor uw auto

Op de afgesproken tijd halen wij u en eventueel uw reisgenoten op de afgesproken locatie op. Onze chauffeurs zijn altijd op tijd aanwezig. Vaak zullen ze daarom iets eerder bij u aanbellen, maar haast u zich niet.

Wij brengen u tot bij de terminal vanwaar u vertrekt. Onze chauffeur helpt u met uw bagage. Vervolgens kunt u relaxed en zonder enige haast in gaan checken. U heeft zelfs nog tijd voor een kopje koffie voor u vertrekt. Kijk, zo gaat u prettig op reis!

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer terug van Weeze Airport

Natuurlijk kunt u voor het vervoer terug andere afspraken maken. Misschien zijn familie of vrienden bereid om u op te halen, of denkt u aan het openbaar vervoer.

Houdt u er dan wel rekening mee dat met name vakantievluchten heel vaak op ongelukkige uren terugkeren en dat het openbaar vervoer dan wellicht nog niet op gang is. Ook voor de vrienden of familie is het vaak geen pretje om de wekker te moeten zetten om u op te komen halen.

Neem daarom het zekere voor het onzekere en laat ons u gewoon weer ophalen. Wij zorgen ervoor dat de taxi klaarstaat zodra u in de aankomsthal aankomt. Hoe? Eenvoudig, wij monitoren uw vlucht. Dan komen we niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van vervoer.

Inclusief koffers en tassen

In tegenstelling tot andere bedrijven, brengen wij geen extra kosten in rekening voor uw tassen en koffers. Wij begrijpen dat mensen die op reis gaan bagage bij zich hebben.

Informatie over Weeze Airport

 • Naam: Luchthaven Weeze / Niederrhein Airport
 • Adres: Flughafen-Ring 1, 47652 Weeze, Duitsland
 • Openingstijden terminal: 24 uur per dag
 • Eigenaar: Flughafen Niederrhein GmbH

Vergeet niet om de terugreis ook goed te regelen, reserveer op tijd

U kunt uw terugreis bij ons bespreken op het moment dat u de heenreis bespreekt, maar dat kan natuurlijk ook op een later moment. Bijvoorbeeld omdat die vriend of kennis onverwachts verhinderd is om u te halen.

Het is een geruststellend idee dat u tijdens de vlucht terug weet dat op het moment dat u door de douane komt, de taxi al klaar staat. Ook al is het midden in de nacht, of voor het krieken van de dag.

Informeer naar de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Wij werken voor de meeste ritten met vaste tarieven. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Wegomleidingen, files of ander oponthoud onderweg zijn niet voor uw rekening. Transparantie, daar houden wij van. Onze vaste tarieven gelden altijd, ook tijdens zon- en feestdagen en op onregelmatige uren, zoals’s nachts.

Gaat u op reis met meer dan 8 personen, neem dan vooraf even contact op over de prijs. Wij maken dan geheel vrijblijvend een aanbieding op maat voor u.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.