Taxi Weeze Airport

In het Duitse Weeze, net over de grens van Nederland ligt Weeze Airport, ter hoogte van Venray. Dit vliegveld heette in het verleden Flughafen Niederrhein

De officiële naam is tegenwoordig Airport Weeze, met airport code NRN. Doordat het vliegveld zo dicht bij Nederland ligt, vertrekken hiervandaan veel Nederlandse passagiers naar hun vakantiebestemming of op zakenreis.

Taxi Weeze Airport voor uw vervoer van en naar de luchthaven

Voor een taxi vanuit Eindhoven en omgeving naar Weeze Airport, kunt u contact opnemen met Pretaxi. Wij zorgen ervoor dat u in stijl en op een bijzonder comfortabele manier aan uw reis kunt beginnen.

De voordelen van reizen met Taxi Weeze Airport:

  • Niet zelf zeulen met tassen en koffers;
  • Niet onnodig wachten tot de chauffeur eindelijk komt om u te halen;
  • Geen haast en stress om op tijd in te checken;
  • Geen gezoek naar een geschikte parkeerplaats voor uw auto.

Op de afgesproken tijd halen wij u en eventueel uw reisgenoten op de afgesproken locatie op. Onze chauffeurs zijn altijd op tijd aanwezig. Vaak zullen ze daarom iets eerder bij u aanbellen, maar haast u zich niet.

Wij brengen u tot bij de terminal vanwaar u vertrekt. Onze chauffeur helpt u met uw bagage. Vervolgens kunt u relaxed en zonder enige haast in gaan checken. U heeft zelfs nog tijd voor een kopje koffie voor u vertrekt. Kijk, zo gaat u prettig op reis!

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer terug van Weeze Airport

Natuurlijk kunt u voor het vervoer terug andere afspraken maken. Misschien zijn familie of vrienden bereid om u op te halen, of denkt u aan het openbaar vervoer.

Houdt u er dan wel rekening mee dat met name vakantievluchten heel vaak op ongelukkige uren terugkeren en dat het openbaar vervoer dan wellicht nog niet op gang is. Ook voor de vrienden of familie is het vaak geen pretje om de wekker te moeten zetten om u op te komen halen.

Neem daarom het zekere voor het onzekere en laat ons u gewoon weer ophalen. Wij zorgen ervoor dat de taxi klaarstaat zodra u in de aankomsthal aankomt. Hoe? Eenvoudig, wij monitoren uw vlucht. Dan komen we niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van vervoer.

Inclusief koffers en tassen

In tegenstelling tot andere bedrijven, brengen wij geen extra kosten in rekening voor uw tassen en koffers. Wij begrijpen dat mensen die op reis gaan bagage bij zich hebben.

Vergeet niet om de terugreis ook goed te regelen, reserveer op tijd

U kunt uw terugreis bij ons bespreken op het moment dat u de heenreis bespreekt, maar dat kan natuurlijk ook op een later moment. Bijvoorbeeld omdat die vriend of kennis onverwachts verhinderd is om u te halen.

Het is een geruststellend idee dat u tijdens de vlucht terug weet dat op het moment dat u door de douane komt, de taxi al klaar staat. Ook al is het midden in de nacht, of voor het krieken van de dag.

Informeer naar de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Wij werken voor de meeste ritten met vaste tarieven. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Wegomleidingen, files of ander oponthoud onderweg zijn niet voor uw rekening. Transparantie, daar houden wij van. Onze vaste tarieven gelden altijd, ook tijdens zon- en feestdagen en op onregelmatige uren, zoals ’s nachts.

Gaat u op reis met meer dan 8 personen, neem dan vooraf even contact op over de prijs. Wij maken dan geheel vrijblijvend een aanbieding op maat voor u.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60