Taxi Liège Airport

Op 10 kilometer ten westen van Luik, in België, ligt Liège Airport, ook bekend onder de naam Luchthaven Luik-Bierset. Als het gaat om goederentransport is dit de grootste luchthaven van België. Qua passagiers is het na Zaventem en Charleroi het derde vliegveld van België.

Taxi Liège Airport voor comfortabel vervoer van en naar de luchthaven

Taxivervoer vanuit de regio Eindhoven naar Liège Airport kunt u prima regelen bij Pretaxi. Zo bent u verzekerd van vervoer per luxe taxi voor een voordelig tarief. Klanten van Pretaxi worden niet alleen professioneel en in stijl vervoerd, maar genieten bovendien van de volgende voordelen:

  • Altijd een scherpe prijs zonder extra toeslagen;
  • Vervoer met luxe taxi en ervaren chauffeur;
  • Niet onnodig lang op de taxi wachten, maar netjes volgens afspraak;
  • Geen gesjouw met tassen en koffers.

Stipt op de afgesproken tijd stopt de taxi bij u voor de deur om u naar het vliegveld te brengen. In een enkel geval is de chauffeur aan de vroege kant. Laat u daardoor niet haasten en drink nog rustig uw koffie of thee even op voordat u naar buiten gaat.

Doordat wij vaste prijsafspraken met u maken, komen vertraging door wegwerkzaamheden, omleidingen of andere obstakels nooit voor uw rekening. Ook hoeft u zich ingeval één van deze oponthouden zich voordoet, geen zorgen te maken of u wel op tijd zult komen. Wij houden bij het inplannen van de rit altijd rekening met onvoorziene omstandigheden.

Aangekomen op het vliegveld zet de chauffeur u voor de vertrekhal af en helpt u bij het uitladen van de bagage. Op uw gemak kunt u daarna gaan inchecken. Er is zelfs nog tijd voor een kopje koffie op het vliegveld voordat uw vlucht wordt omgeroepen. Kijk, dat verstaan wij onder reizen in stijl!

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer terug van Liège Airport

Wie er zeker van wil zijn dat er een taxi staat te wachten bij terugkomst op het vliegveld, doet er goed aan om vooraf de terugreis ook bij ons te reserveren.

Op het moment dat u dan langs de douane komt, staat uw taxi al te wachten. Hoe we dat doen? Wij monitoren de vluchten van onze klanten. Zo weten we precies of u op de geplande tijd landt, of eerder of later arriveert. Een geruststellend idee, nietwaar?

Inclusief koffers en tassen

Koffer en tassen horen bij Pretaxi bij de reiziger en worden dus niet apart in rekening gebracht, zoals steeds meer aanbieders doen. Wij geloven in transparantie en goede afspraken. Daar horen geen verborgen kosten bij.

Vergeet niet om de terugreis ook goed te regelen, reserveer op tijd

Soms wordt er enigszins gemakkelijk gedacht over de reis terug vanaf het vliegveld. Men is vaak in de veronderstelling dat er volop openbaar vervoer beschikbaar is, of dat familie, vrienden of kennissen ze wel even op komen halen.

In de praktijd valt dat nog wel eens tegen. De vluchten arriveren namelijk vaak midden in de nacht of ’s morgens in alle vroegte. Niet al het openbaar vervoer is daarop ingesteld en eerlijk is eerlijk, die familie en vrienden zetten liever hun wekker op een meer acceptabele tijd.

Maak het uzelf dus lekker gemakkelijk en bespreek vooraf de taxirit terug.

Informeer naar de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Voor de meeste ritten hanteren wij vaste lage tarieven. U weet dus altijd hoeveel de rit u zal gaan kosten. Onregelmatige uren of zon- en feestdagen hebben daar geen invloed op.

Voor groepen groter dan 8 personen maken wij graag vooraf een offerte waarin wij al uw wensen meenemen. De offerte is altijd vrijblijvend en met concurrerende tarieven. Neem dus gerust contact op om naar de mogelijkheden te informeren.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60