Taxi Maastricht Airport

Maastricht Aachen Airport is steeds vaker het vertrekpunt voor reizigers en vakantiegangers. Ryanair gebruikt het voor lijndiensten naar Italië en Spanje en Transavia voor vakantiebestemmingen in Zuid Europa. Wie vanuit de regio Eindhoven naar Maastricht Airport gaat, belt eenvoudig Pretaxi voor het vervoer.

Met Taxi Maastricht Airport voordelig en onbezorgd naar het vliegveld

Pretaxi brengt u comfortabel, onbezorgd en voordelig naar Maastricht Aachen Airport vanuit de regio Eindhoven:

  • U wordt vervoerd per luxe wagen of luxe taxibusje tegen een vooraf afgesproken voordelige ritprijs;
  • Ook in het hoogseizoen of op onregelmatige uren gelden onze voordelige tarieven;
  • Geen gesleep met koffers en tassen, maar relaxed met de taxi naar het vliegveld;
  • Onze ervaren chauffeurs zorgen dat u ruimschoots op tijd op het vliegveld bent om in te checken.

Op de afgesproken tijd haalt één van onze ervaren chauffeurs u op de afgesproken locatie op. Dat kan bij u thuis zijn, of bijvoorbeeld op een station, wanneer u met meerdere personen reist. Zonder stress komt u vervolgens ruimschoots op tijd op het vliegveld aan. Nadat u ben ingecheckt, heeft u zelfs nog tijd om een kopje koffie te drinken voordat uw vlucht vertrekt. Kijk, dat noemen wij op tijd aanwezig zijn.

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

De terugreis vanaf Maastricht Airport

Als u bij ons ook direct de terugreis boekt, bent u ervan verzekerd dat onze chauffeur op u staat te wachten op het moment dat u weer aankomt op Maastricht Airport. Ook wanneer uw vlucht eerder dan gepland arriveert of vertraging heeft. Wij houden in de gaten wanneer uw vlucht precies landt. Zo zorgen wij ervoor dat u zonder oponthoud weer veilig thuis komt.

Het is een rustig idee tijdens de terugreis naar Maastricht Airport, dat u geen vervoer naar huis hoeft te regelen. Met name vakantievluchten willen nog wel eens midden in de nacht arriveren en zie dan maar eens een taxi of bus te vinden.

Koffers en tassen horen erbij

Wij zijn van mening dat niemand zonder bagage kan reizen. Daarom wordt er door ons, in tegenstelling tot anderen, geen toeslag of andere kosten berekend voor uw bagage.

Reserveer tijdig uw taxi of taxibusje naar Maastricht Aachen Airport

Voor zorgeloos vervoer naar en van het vliegveld, maakt u een afspraak met Pretaxi. Wij zorgen ervoor dat u prettig en comfortabel wordt gehaald en gebracht door een ervaren chauffeur in een prachtige luxe wagen of luxueus taxibusje.

Zoals gezegd, hanteren wij vaste ritprijzen, waarop tijden en seizoenen geen invloed hebben. Maak dus, zodra u weet wanneer u vertrekt en weer terugkomt een afspraak met Pretaxi, zodat uw vakantie relaxed begint en u ook relaxed weer thuis komt.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Voor de meeste ritten vanuit de regio Eindhoven naar Maastricht Airport hanteren wij vaste tarieven. Wanneer u in groepsverband reist zijn er vanzelfsprekend diverse mogelijkheden voor het vervoer. Laat ons u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en tarieven. Ook wanneer u met een groep van meer dan 8 personen reist, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Prijzen

VANAF OMGEVING EINDHOVEN TM 4 PERSONEN TM 6 PERSONEN TM 8 PERSONEN
Amsterdam Schiphol v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Schiphol v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Brussel Zaventem v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Düsseldorf v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Eindhoven Airport v.a  € 27 v.a € 35 v.a € 45
Weeze v.a € 99 v.a € 109 v.a € 119
Rotterdam Airport v.a € 139 v.a € 149 v.a € 159
Frankfurt a.M; v.a € 299 v.a € 309 v.a € 319

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60