Taxi Maastricht Airport

Taxi nodig naar en/of naar de Luchthaven Maastricht? Vul dan bij vertrekadres of aankomstadres de naam van de luchthaven in (Maastricht Airport), vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Ontvang de bevestiging per mail of sms.
Ritprijs/Online boeken

Taxi Maastricht Airport

Maastricht Airport is steeds vaker een vertrekpunt voor reizigers en vakantiegangers. Wilt u ook zorgeloos en op tijd aan uw vakantie of zakenreis beginnen vanuit Maastricht Airport? Dat kan met Pretaxi!

Uw koffers en tassen reizen gratis

In tegenstelling tot andere taxibedrijven brengen wij geen extra kosten of toeslagen in rekening voor uw tassen en koffers. Onze ruime auto’s bieden alle plek voor uw bagage dus ook hier heeft u geen omkijken meer naar.

Taxi

De terugreis vanaf Maastricht Airport

Ook voor de terugreis vanaf Maastricht Airport kunt u gebruikmaken van de taxiservices van Pretaxi. Als u vooraf ook de terugreis bij ons reserveert, zorgen wij ervoor dat onze chauffeur op tijd aanwezig is om u af te halen. Wij checken of uw vlucht op tijd aankomt, eerder arriveert of vertraging heeft. Zo weet u zeker dat u nooit hoeft te wachten.

Op het moment dat u aankomt, staan wij op u te wachten om uw bagage naar de taxi te brengen en u weer veilig thuis te brengen!

Reserveer op tijd uw taxi naar Maastricht Aachen Airport

Voor zorgeloos vervoer naar en van het vliegveld maakt u een afspraak met Pretaxi. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u prettig en comfortabel wordt vervoerd en zorgeloos aan uw reis kan beginnen.

Wij hanteren vaste ritprijzen en tijden en seizoenen hebben hier geen invloed op. Dus ook als u ’s nachts een taxi nodig heeft, reist u met Pretaxi voor een voordelig tarief!

Informatie over Maastricht Airport

 • Naam: Maastricht Aachen Airport
 • Adres: Vliegveldweg 90, 6199 AD Maastricht Airport
 • Openingstijden terminal: 03:30-00:00 /li>
 • Eigenaar: Provincie Limburg, Luchthaven Schiphol

Met Pretaxi naar Maastricht Airport

Zeker weten dat u niet meer bepakt en bezakt moet sjouwen met uw koffers naar het vliegveld, op zoek moet gaan naar een parkeerplaats en moet zoeken naar de juiste terminal? Pretaxi neemt deze zorgen weg! Onze chauffeurs halen u thuis of op een afgesproken locatie op om u vervolgens op tijd en onbezorgd op het vliegveld bij de juiste terminal te krijgen.

 • U wordt vervoerd met een luxe wagen of luxe taxibusje tegen een vooraf afgesproken voordelige ritprijs
 • Ook in het hoogseizoen of op onregelmatige uren bent u verzekerd van onze voordelige tarieven
 • Geen gesleep met koffers en tassen, maar relaxed met de taxi naar Maastricht Airport
 • Onze ervaren chauffeurs zorgen dat u ruim op tijd op het vliegveld bent om in te checken en nog te genieten van een kopje koffie voor uw vlucht.

Eén van onze ervaren chauffeurs haalt u op de afgesproken tijd en locatie op. Dat kan bij u thuis of bijvoorbeeld op een station wanneer u met meerdere personen reist. Zonder stress komt u vervolgens ruim op tijd op het vliegveld aan. Nadat u bent ingecheckt, heeft u zelfs nog tijd om kopje koffie te drinken voor uw vlucht vertrekt. Dat is nog eens op tijd aanwezig zijn!

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over onze tarieven of reist u niet naar Maastricht Airport? Wij brengen u ook naar andere vliegvelden!

Heeft u een ander ritje nodig of reist u met een groep? Ook dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.