Taxi Maastricht Airport

Maastricht Airport is steeds vaker een vertrekpunt voor reizigers en vakantiegangers. Wilt u ook zorgeloos en op tijd aan uw vakantie of zakenreis beginnen vanuit Maastricht Airport? Dat kan met Pretaxi!

Met Pretaxi naar Maastricht Airport

Zeker weten dat u niet meer bepakt en bezakt moet sjouwen met uw koffers naar het vliegveld, op zoek moet gaan naar een parkeerplaats en moet zoeken naar de juiste terminal? Pretaxi neemt deze zorgen weg! Onze chauffeurs halen u thuis of op een afgesproken locatie op om u vervolgens op tijd en onbezorgd op het vliegveld bij de juiste terminal te krijgen.

  • U wordt vervoerd met een luxe wagen of luxe taxibusje tegen een vooraf afgesproken voordelige ritprijs;
  • Ook in het hoogseizoen of op onregelmatige uren bent u verzekerd van onze voordelige tarieven;
  • Geen gesleep met koffers en tassen, maar relaxed met de taxi naar Maastricht Airport;
  • Onze ervaren chauffeurs zorgen dat u ruim op tijd op het vliegveld bent om in te checken en nog te genieten van een kopje koffie voor uw vlucht.

Eén van onze ervaren chauffeurs haalt u op de afgesproken tijd en locatie op. Dat kan bij u thuis of bijvoorbeeld op een station wanneer u met meerdere personen reist. Zonder stress komt u vervolgens ruim op tijd op het vliegveld aan. Nadat u bent ingecheckt, heeft u zelfs nog tijd om kopje koffie te drinken voor uw vlucht vertrekt. Dat is nog eens op tijd aanwezig zijn!

De terugreis vanaf Maastricht Airport

Ook voor de terugreis vanaf Maastricht Airport kunt u gebruikmaken van de taxiservices van Pretaxi. Als u vooraf ook de terugreis bij ons reserveert, zorgen wij ervoor dat onze chauffeur op tijd aanwezig is om u af te halen. Wij checken of uw vlucht op tijd aankomt, eerder arriveert of vertraging heeft. Zo weet u zeker dat u nooit hoeft te wachten.

Op het moment dat u aankomt, staan wij op u te wachten om uw bagage naar de taxi te brengen en u weer veilig thuis te brengen!

Uw koffers en tassen reizen gratis

In tegenstelling tot andere taxibedrijven brengen wij geen extra kosten of toeslagen in rekening voor uw tassen en koffers. Onze ruime auto’s bieden alle plek voor uw bagage dus ook hier heeft u geen omkijken meer naar.

Reserveer op tijd uw taxi naar Maastricht Aachen Airport

Voor zorgeloos vervoer naar en van het vliegveld maakt u een afspraak met Pretaxi. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u prettig en comfortabel wordt vervoerd en zorgeloos aan uw reis kan beginnen.

Wij hanteren vaste ritprijzen en tijden en seizoenen hebben hier geen invloed op. Dus ook als u ’s nachts een taxi nodig heeft, reist u met Pretaxi voor een voordelig tarief!

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over onze tarieven of reist u niet naar Maastricht Airport? Wij brengen u ook naar andere vliegvelden!

Heeft u een ander ritje nodig of reist u met een groep? Ook dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60