Taxibusje in Eindhoven en omgeving

Comfortabel groepsvervoer in de regio Eindhoven

Wanneer u met meer dan vier personen op vakantie of gezellig op stap gaat, is het wel zo prettig om ook samen een taxi te delen. Taxi Eindhoven is gespecialiseerd in groepsvervoer, ook voor 8+ personen. Onze taxibusjes zijn dan ook regelmatig te zien bij de diverse vakantieparken in de regio Eindhoven.

Wij verzorgen het meeste groepsvervoer voor:

 • Centerparcs Kempervennen
 • Vakantiepark’t Wolfsven
 • Vakantiepark Vennenbos
 • Vakantiepark Witven
 • En andere parken in de omgeving van Eindhoven
Taxi

Groepsvervoer Eindhoven en omgeving

Gezellig samen op pad of op vakantie, daar hoort gezellig samen in de taxi vanzelfsprekend bij. Bij Taxi Eindhoven kunt u voor kleine, maar ook voor grotere groepen een taxibus met chauffeur bespreken.

U reist dan met uw gehele gezelschap samen, bent verzekerd van comfortabel vervoer en bent per persoon ook nog eens minder geld kwijt voor de rit. De keuze voor groepsvervoer is in de meeste gevallen dan ook snel gemaakt.

Leerlingenvervoer regio Eindhoven

Kinderen die naar speciaal of bijzonder onderwijs gaan, zijn veelal aangewezen op vervoer met een taxibusje. Ervaring leert echter dat het in de schooltaxi’s nog wel eens onrustig en rumoerig kan zijn.

Dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor het verloop van de rest van de schooldag. Bovendien geeft het de ouders vaak een onprettig gevoel om hun kind dan aan de chauffeur mee te geven.

Wij begrijpen dat goed. Daarom maken wij voor deze ritten uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs waarvan wij zeker weten dat ze de zaak netjes in de hand houden.

Bovendien worden de kinderen telkens door dezelfde chauffeur naar school gebracht en weer gehaald. Ervaring leert ons dat dat de beste manier is voor een rustige rit en een ontspannen schooldag. Informeert u eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Groepstaxi Eindhoven

Voor leuke uitstapjes met meerdere personen kunt u ook een groepstaxi reserveren.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een dagje gezellig shoppen in Duitsland, België of Amsterdam
 • Gezellig met z’n allen naar de dierentuin of een pretpark
 • ‘A night on the town’ met een bezoek aan het theater

U bent dan met een taxibusje veel prettiger uit dan met eigen- of openbaar vervoer. We kunnen iedereen apart van huis ophalen, of gezamenlijk van één adres. Net wat u wilt.

Wie zich door een taxibusje laat brengen en halen, heeft geen zorgen over het vinden van geschikte parkeerplaatsen, parkeermeters, of over wie er terug moet rijden. Onze ervaren chauffeurs brengen u comfortabel en veilig op de plaats van bestemming en halen u later op de afgesproken tijd en plaats weer op.

Taxi groepsvervoer bestellen

Voor taxibusjes voor 6 tot 8 personenneemt u eenvoudig even contact op met Pretaxi op 040 240 50 60. Wilt u een taxibusje bestellen voor 8+ personen, dan kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor vervoer op maat. Wij maken dan graag een vrijblijvende prijsopgave voor u.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.