Taxibusje in Eindhoven en omgeving

Comfortabel groepsvervoer in de regio Eindhoven

Gaat u met een groep op stap, naar een feest, een avondje uit of misschien wel naar het vliegveld voor een gezellige vakantie? Dan kunt u kiezen voor groepsvervoer met Pretaxi in Eindhoven. Een taxi in Eindhoven reserveren kan voor groepsvervoer van 4 tot maximaal 8 personen. Door te kiezen voor groepsvervoer kunt u de kosten delen en zo aanzienlijk op uw vervoer per taxi vanuit Eindhoven besparen. Kies dus voor comfortabel groepsvervoer vanuit Eindhoven naar uw vertrekluchthaven zodat u uitgerust en ontspannen aankomt voor uw vakantievlucht.

Bereken Ritprijs & Boeken

Leerlingenvervoer Eindhoven door Pretaxi

Kinderen die naar het speciaal onderwijs gaan zijn vaak niet in staat om zelfstandig naar school te gaan. Ook is het voor de ouders soms lastig of zelfs onmogelijk om dit vervoer te verzorgen. Gelukkig is er het leerlingenvervoer Eindhoven door Pretaxi. Dagelijks brengen wij vele kinderen naar school voor weer een gezellige en hopelijk leerzame dag samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Uw kind wordt dagelijks op een vaste tijd opgehaald en wij proberen zoveel mogelijk met dezelfde chauffeur te rijden, zodat uw kind niet iedere dag een ander voor zich ziet. Het vervoer speciaal onderwijs in Eindhoven heeft dan ook onze bijzondere aandacht.

Groepsvervoer vanuit omliggende plaatsen

Natuurlijk rijdt Pretaxi niet alleen in Eindhoven. Ook voor een taxi regio Eindhoven, bijvoorbeeld vanuit Best, een taxi vanuit Oirschot of een taxi van of naar Valkenswaard kunt u bij ons terecht. Geeft u bij het reserveren van uw taxi in de regio Eindhoven aan met hoeveel personen u reist zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Het zou vervelend zijn als de taxi voor staat en blijkt dat er te weinig ruimte is voor alle passagiers. Kinderen mogen om veiligheidsredenen niet op schoot worden genomen door volwassen reizigers en moeten dus ook worden aangemeld bij het reserveren van uw taxirit.

Bestel een groepstaxi in Eindhoven

Wilt u gezellig een dagje gaan shoppen in Duitsland of België, of naar een dierentuin of pretpark? Dan kunt u een groepstaxi in Eindhoven bestellen. U hoeft niet te stressen over wie er moet rijden en of u wel een parkeerplek kunt vinden. Wij zetten u af in het centrum en uw dagje uit zal ontspannen beginnen. U kunt een taxi Eindhoven naar Antwerpen bestellen of een taxi Eindhoven Maastricht. Ook een dagje pretpark met de kinderen kan natuurlijk met de taxi. Groepvervoer van Eindhoven naar de Efteling of een taxi Eindhoven naar de Beekse Bergen verzorgt Pretaxi graag voor u. U kunt met de chauffeur een tijd afspreken wanneer u weer wilt worden opgehaald. Wij zorgen er dan voor dat onze chauffeur op de afgesproken tijd en plaats voor u klaar staat om u weer naar huis te brengen.

Huur een taxibusje voor vervoer naar de luchthaven

Als u met het hele gezin of met een groep vrienden op vakantie gaat dan is het ideaal om een taxibusje in Eindhoven te bestellen bij Pretaxi. Wij kunnen een groep tot maximaal 8 personen vervoeren en zorgen ervoor dat u op tijd op de luchthaven arriveert. Wij verzorgen vervoer naar alle luchthavens in Nederland en over de grens, waaronder natuurlijk Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam-The Hague Airport en de luchthavens Zaventem en Düsseldorf. Vertrekt u vaneen andere luchthaven, vraag dan naar onze voordelige tarieven.

Bestel direct uw taxi voor groepsvervoer

Wilt u een taxibusje voor de regio Eindhoven bestellen? Bel dan met Pretaxi via telefoonnummer 040 – 240 50 60. Wij verzorgen uw 6- of 8-personen taxi rit in Eindhoven of waar u ook naartoe wilt met groot plezier. Uiteraard wordt u gereden door een ervaren chauffeur die weet wat service is. Heeft u vervoer nodig voor meer dan 8 personen? Neem dan contact op met Pretaxi Eindhoven voor een prijsopgave.