Taxi Brussel Zaventem Airport

Taxi nodig naar en/of naar de Luchthaven Brussel Zaventem? Vul dan bij vertrekadres of aankomstadres de naam van de luchthaven in (Brussel Zaventem Airport), vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Ontvang de bevestiging per mail of sms.

Ritprijs/Online boeken

Taxi Brussel Zaventem Airport

Vliegt u vanaf de grootste luchthaven van België in Vlaams-Brabant? Pretaxi verzorgt uw vervoer naar Brussel Zaventem Airport tegen een voordelig tarief!

Uw koffers en tassen reizen gratis

In tegenstelling tot ander taxibedrijven brengen wij geen extra kosten of toeslagen in rekening voor uw tassen en koffers. Onze ruime auto’s bieden alle plek voor uw bagage dus ook hier heeft u geen omkijken meer naar.

Taxi

Uw voordelige taxi naar Brussel Zaventem

Voor taxivervoer naar Brussel Zaventem Airport kunt u gebruikmaken van de diensten van Pretaxi. U reist comfortabel en luxe per taxi naar het vliegveld, vergezeld door één van onze professionele chauffeurs.

 • U bereikt uw bestemming onbezorgd en altijd ruim op tijd voor uw vertrek
 • U hoeft niet zelf met koffers en tassen zeulen
 • Onze taxi’s staan altijd op de afgesproken tijd op uw te wachten
 • U bent verzekerd van een ontspannen rit met een ervaren chauffeur

Op de afgesproken tijd en locatie haalt onze chauffeur u en eventueel reisgezelschap op om u naar de luchthaven te brengen. Onze chauffeur helpt u met uw bagage en brengt u op tijd in één van onze luxe, comfortabele taxi’s naar Brussel Zaventem Airport.

Op het vliegveld brengt onze chauffeur u zo dicht mogelijk bij uw vertrekhal en helpt hij u met het uitladen van uw bagage.
Wij zorgen ervoor dat u ruim op tijd op het vliegveld bent. Zo kunt u op uw gemak inchecken en heeft u zelfs tijd voor een kopje koffie voor uw vlucht vertrekt.

Daarnaast hanteren wij vaste lage tarieven voor uw taxi naar Brussel Zaventem Airport en terug. Altijd verzekerd van een voordelige reis!

Reserveer op tijd uw terugreis vanaf Brussel Zaventem Airport

Weet u van tevoren wanneer u weer terugkomt? Dan kunt u uw taxirit naar huis ook al regelen. Een prettig idee om te weten dat er een professional op u staat te wachten bij terugkomst van uw vakantie. Maar ook last minute kunt u uw reis naar huis bij ons reserveren!

Wij houden van transparantie en hanteren daarom altijd vaste ritprijzen. Ook op zon- en feestdagen en onregelmatige uren zoals’s nachts of’s morgens vroeg.

Informatie over Brussel-Zaventem Airport

 • Naam: Luchthaven Brussel-Nationaal
 • Adres: Leopoldlaan, 1930 Zaventem
 • Openingstijden terminal: 24 uur per dag
 • Eigenaar: Brussels Airport Company

Onze andere ritten

Reist u met een groot gezelschap, heeft u een rit nodig naar een ander vliegveld of naar een andere locatie? Dat kan bij Pretaxi allemaal! Neem contact op voor informatie en een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.