Taxi Brussel Zaventem Airport

Brussel Zaventem Airport is ook bekend onder de namen: Brussels Airport, Luchthaven Zaventem, Luchthaven Brussel-Nationaal, Brussel-Nationale Luchthaven en in het Frans Aéroport de Bruxelles-National. Het is de grootste luchthaven van België, gelegen in Vlaams-Brabant, verdeeld over de gemeenten Zaventem, Machelen en Steenokkerzeel, op slechts twaalf kilometer van Brussel.

Taxi Brussel Zaventem Airport zorgt voor uw vervoer van en naar de luchthaven

Voor taxivervoer vanuit de regio Eindhoven naar Brussel Zaventem Airport, kunt u gebruik maken van de diensten van Taxi Brussel Zaventem Airport in de persoon van Pretaxi. Op een comfortabele, professionele manier reist u dan per luxe taxi naar de luchthaven, tegen een concurrerend tarief.

Reizen met Pretaxi is niet alleen de beste keuze, maar levert u bovendien nog een aantal voordelen op:

  • U bereikt uw bestemming onbezorgd en altijd ruim op tijd voor vertrek;
  • U hoeft niet zelf met uw bagage te zeulen;
  • U hoeft niet onnodig lang op de taxi te wachten, afspraak is bij ons afspraak;
  • U bent verzekerd van een ontspannen rit met een ervaren chauffeur.

Op de afgesproken tijd en locatie rijdt onze chauffeur de taxi bij u voor om u en uw eventuele reisgenoten naar de luchthaven te brengen. Nadat de chauffeur de bagage voor u in de auto heeft gezet, vertrekt u in één van onze luxe, comfortabele taxi’s naar het vliegveld.

Doordat wij werken met vaste tarieven, hebben wegomleidingen en verkeersopstoppingen die u mogelijk onderweg tegenkomt, geen invloed op de prijs van de rit. U hoeft zich daar dus geen zorgen over te maken.

Aangekomen op de luchthaven, brengt onze chauffeur u zo dicht mogelijk bij de vertrekhal en helpt u weer met het uitladen van de bagage. Doordat wij er voor waken dat er ruim op tijd koers wordt gezet richting luchthaven, bent u altijd ruimschoots op tijd. U kunt dus op uw gemak inchecken en heeft zelfs nog tijd om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken voordat uw vlucht wordt omgeroepen. Een voorbeeldig begin van uw reis!

Wij hanteren vaste lage tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld.

Vervoer terug van Brussel Zaventem Airport

Voor een relaxte terugreis doet u er goed aan om van te voren ook het taxivervoer vanaf de luchthaven naar huis te regelen. Zo voorkomt u dat u na terugkomst op de luchthaven met bagage en al staat te wachten tot de taxi arriveert.

U kunt in veel gevallen ook gebruik maken van het openbaar vervoer voor de reis van het vliegveld terug naar huis. Vergis u alleen niet in het ongemak dat dat met zich meebrengt.

Niet alleen van het meenemen en inladen van alle bagage in de bus of trein, maar ook daarna. Als u op het eindpunt van de rit met het openbaar vervoer richting huis aangekomen bent, bent u natuurlijk nog niet thuis. Dus nogmaals in de slag met de bagage in een taxi of auto van vrienden of kennissen.

Dus voor een ontspannen einde aan uw vakantie of zakenreis is het zeker aan te raden om tijdig een taxi te bespreken. Pretaxi monitort bovendien de vluchten van haar klanten, zodat bij eerder of later aankomen evengoed de taxi op u staat te wachten.

Inclusief koffers en tassen

Wat ons betreft horen koffers en tassen bij de reizigers. Daarom wordt door Pretaxi geen extra toeslag gerekend voor uw bagage, in tegenstelling tot veel andere aanbieders.

Vergeet niet om de terugreis ook goed te regelen, reserveer op tijd

Zodra u uw reis bevestigd krijgt, weet u doorgaans precies wanneer u vertrekt en weer aankomt. Tijd dus, om de rit van huis naar het vliegveld te regelen. De heenreis wordt over het algemeen door de meesten per taxi afgelegd.

Maar ook voor de terugreis kunt u gebruik maken van onze taxiservice. Een prettig idee, om te weten dat er een professional op u staat te wachten bij terugkomst. Mocht het zo zijn dat last minute die vriend, kennis of familielid het af laat weten om u na uw reis op te halen, schroom dan niet en reserveer alsnog een taxi terug naar huis.

Informeer naar de mogelijkheden en onze concurrerende tarieven

Wij houden van transparantie, omdat iedereen dan altijd precies weet waar hij of zij aan toe is. Daarom werken wij met vaste ritprijzen. Deze tarieven gelden ook op zon- en feestdagen en tijdens onregelmatige uren, zoals ’s nachts en ’s morgens heel vroeg.

Gaat u met meer dan 8 personen op pad? Laat ons dan geheel vrijblijvend een scherpe offerte voor u opmaken, precies afgestemd op uw wensen.

Prijzen

VANAF OMGEVING EINDHOVEN TM 4 PERSONEN TM 6 PERSONEN TM 8 PERSONEN
Amsterdam Schiphol v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Schiphol v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Brussel Zaventem v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Düsseldorf v.a € 149 v.a € 159 v.a € 169
Eindhoven Airport v.a  € 27 v.a € 35 v.a € 45
Weeze v.a € 99 v.a € 109 v.a € 119
Rotterdam Airport v.a € 139 v.a € 149 v.a € 159
Frankfurt a.M; v.a € 299 v.a € 309 v.a € 319

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60