Taxi Brussel Zaventem Airport

Vliegt u vanaf de grootste luchthaven van België in Vlaams-Brabant? Pretaxi verzorgt uw vervoer naar Brussel Zaventem Airport tegen een voordelig tarief!

Uw voordelige taxi naar Brussel Zaventem

Voor taxivervoer naar Brussel Zaventem Airport kunt u gebruikmaken van de diensten van Pretaxi. U reist comfortabel en luxe per taxi naar het vliegveld, vergezeld door één van onze professionele chauffeurs.

  • U bereikt uw bestemming onbezorgd en altijd ruim op tijd voor uw vertrek;
  • U hoeft niet zelf met koffers en tassen zeulen;
  • Onze taxi’s staan altijd op de afgesproken tijd op uw te wachten;
  • U bent verzekerd van een ontspannen rit met een ervaren chauffeur

Op de afgesproken tijd en locatie haalt onze chauffeur u en eventueel reisgezelschap op om u naar de luchthaven te brengen. Onze chauffeur helpt u met uw bagage en brengt u op tijd in één van onze luxe, comfortabele taxi’s naar Brussel Zaventem Airport.

Op het vliegveld brengt onze chauffeur u zo dicht mogelijk bij uw vertrekhal en helpt hij u met het uitladen van uw bagage. Wij zorgen ervoor dat u ruim op tijd op het vliegveld bent. Zo kunt u op uw gemak inchecken en heeft u zelfs tijd voor een kopje koffie voor uw vlucht vertrekt.

Daarnaast hanteren wij vaste lage tarieven voor uw taxi naar Brussel Zaventem Airport en terug. Altijd verzekerd van een voordelige reis!

Uw koffers en tassen reizen gratis

In tegenstelling tot ander taxibedrijven brengen wij geen extra kosten of toeslagen in rekening voor uw tassen en koffers. Onze ruime auto’s bieden alle plek voor uw bagage dus ook hier heeft u geen omkijken meer naar.

Reserveer op tijd uw terugreis vanaf Brussel Zaventem Airport

Weet u van tevoren wanneer u weer terugkomt? Dan kunt u uw taxirit naar huis ook al regelen. Een prettig idee om te weten dat er een professional op u staat te wachten bij terugkomst van uw vakantie. Maar ook last minute kunt u uw reis naar huis bij ons reserveren!

Wij houden van transparantie en hanteren daarom altijd vaste ritprijzen. Ook op zon- en feestdagen en onregelmatige uren zoals ’s nachts of ’s morgens vroeg.

Onze andere ritten

Reist u met een groot gezelschap, heeft u een rit nodig naar een ander vliegveld of naar een andere locatie? Dat kan bij Pretaxi allemaal! Neem contact op voor informatie en een vrijblijvende offerte.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60