Taxi Nuenen

Voor een taxi in Nuenen belt u met Pretaxi. Onze professionele chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar. Laat u vervoeren in één van onze luxueuze wagens. Zo bent u verzekerd van een comfortabele rit en komt u veilig en uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Onder de regio Nuenen verstaan we Nuenen en omliggende plaatsen, zoals:

  • Gerwen;
  • Alvershool;
  • Eeneind.

Ook de gasten van de prachtige hotels in de omgeving, zoals Parkhotel Auberge Vincent of het welbekende NH Collection Eindhoven Centre, maken vaak en graag gebruik van onze services.

Taxi Nuenen voor al uw vervoer

Voor vervoer van- en naar het vliegveld of voor een ontspannen uitstapje of zakelijke bespreking kunt u op ons rekenen. Stipt op de afgesproken tijd halen we u op, zodat u tijdig op de plaats van bestemming aankomt.

Luxe wagen of taxibusje

Onze luxe wagens bieden plaats aan maximaal 4 personen. Gaat u op stap met meerdere personen, dan kunt u gebruik maken van onze service per taxibus. Deze bieden plaats aan maximaal 8 personen.

Taxivervoer groepen

Voor vervoer van grotere groepen hebben wij ook diverse mogelijkheden. Daarvoor kunt u ons om een scherpe offerte vragen. Zo kunt u met het hele gezelschap genieten van een luxueuze en comfortabele rit naar uw gemeenschappelijke bestemming.

Mogelijkheid voor meerdere opstapplaatsen

Is het niet mogelijk om op één centraal punt af te spreken als u met meerdere personen reist? Ook dat is voor ons geen probleem. Als u tijdig een offerte aanvraagt, houden wij rekening met al uw wensen, dus kan de chauffeur ook meerdere stops maken.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie? Neem contact op voor alle mogelijkheden en een vrijblijvende offerte!LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60