Taxi Best

Bewoners, bezoekers en vakantiegangers uit Best en omgeving die een taxi of taxibusje nodig hebben, kunnen contact opnemen met Taxi Best, in de persoon van Pretaxi.

Met een uitgebreid, luxueus wagenpark en uitsluitend ervaren chauffeurs bent u bij ons altijd verzekerd van een veilige en comfortabele rit. Ook voor een voordelige ritprijs bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken vaste prijsafspraken vooraf, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Onder de omgeving van Best verstaan we onder andere:

  • Taxi Oirschot
  • Son en Breugel
  • Liempde
  • St Oedenrode
  • Boxtel

Gasten van hotel NH Best

Ook de gasten van het prachtige NH Best, kunnen voor hun taxivervoer terecht bij Pretaxi. Wanneer u besluit om in de omgeving van het hotel lekker uit eten te gaan, of een dag of avond op stap wilt, neemt u eenvoudig even contact met ons op.

Onze ervaren chauffeurs brengen u dan naar uw bestemming en halen u later op de afgesproken tijd weer op.

Zorgeloos genieten op Aquabest

Aquabest staat bekend om de geweldige recreatiemogelijkheden, compleet met witte stranden, maar ook natuurlijk om de vele evenementen en festivals die daar georganiseerd worden. Het hele jaar door is daar van alles te doen.

Voor vervoer uit de regio Eindhoven naar Aquabest, neemt u contact op met Pretaxi. Wij spreken een vaste ritprijs met u af, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Vanzelfsprekend brengen onze chauffeurs u ook weer netjes terug na afloop van het evenement.

Taxivervoer op maat

Doordat wij over een groot en divers wagenpark beschikken is er altijd een taxi of taxibusje op maat. Of u nu met z’n tweetjes, of met een groep van 8 personen of meer op stap wilt, wij regelen het vervoer.

Voor groepen groter dan 8 personen brengen wij vooraf een offerte uit, waarin we al uw wensen meenemen.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60