Snel en comfortabel naar uw bestemming in Best met Pretaxi

Bewoners, bezoekers en vakantiegangers uit Best en omgeving die een taxi of taxibusje nodig hebben, kunnen contact opnemen met Taxi Best, in de persoon van Pretaxi.

Met een uitgebreid, luxueus wagenpark en uitsluitend ervaren chauffeurs bent u bij ons altijd verzekerd van een veilige en comfortabele rit. Ook voor een voordelige ritprijs bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken vaste prijsafspraken vooraf, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Onder de omgeving van Best verstaan we onder andere:

 • Taxi Oirschot
 • Son en Breugel
 • Liempde
 • St Oedenrode
 • Boxtel
Taxi

Gasten van hotel NH Best

Ook de gasten van het prachtige NH Best, kunnen voor hun taxivervoer terecht bij Pretaxi. Wanneer u besluit om in de omgeving van het hotel lekker uit eten te gaan, of een dag of avond op stap wilt, neemt u eenvoudig even contact met ons op.

Onze ervaren chauffeurs brengen u dan naar uw bestemming en halen u later op de afgesproken tijd weer op.

Zorgeloos genieten op Aquabest

Aquabest staat bekend om de geweldige recreatiemogelijkheden, compleet met witte stranden, maar ook natuurlijk om de vele evenementen en festivals die daar georganiseerd worden. Het hele jaar door is daar van alles te doen.

Voor vervoer uit de regio Eindhoven naar Aquabest, neemt u contact op met Pretaxi. Wij spreken een vaste ritprijs met u af, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Vanzelfsprekend brengen onze chauffeurs u ook weer netjes terug na afloop van het evenement.

Taxivervoer op maat

Doordat wij over een groot en divers wagenpark beschikken is er altijd een taxi of taxibusje op maat. Of u nu met z’n tweetjes, of met een groep van 8 personen of meer op stap wilt, wij regelen het vervoer.

Voor groepen groter dan 8 personen brengen wij vooraf een offerte uit, waarin we al uw wensen meenemen.

Informatie over Best

 • Inwoners: 29.821
 • Gemeente/Provincie: Best/Noord Brabant
 • Station(s): Spoorstraat 1, Best
 • Luchthaven: Het dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.