Taxi Valkenswaard

In Valkenswaard, of om precies te zijn Westerhoven, direct naast Valkenswaard gelegen is vakantiepark Kempervennen, van Center Parks. Pretaxi haalt daar dagelijks vakantiegasten van op om ze voor een gezellig avondje stappen of een dagje shoppen naar Eindhoven of omgeving te brengen. Heeft u een taxi in Valkenswaard nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gasten van Kempervennen

Kempervennen is een autoloos park, maar ’s avonds na 22.00 uur, kunnen wij u evengoed bij uw bungalow ophalen. Dat is prettig, omdat u dan relaxed in de bungalow onze chauffeur af kunt wachten en niet naar de hoofdingang hoeft te lopen.

Behalve voor vervoer naar Eindhoven, kunt u ons vanzelfsprekend ook bellen voor bezoekjes aan:

  • Waalre
  • Leende
  • Sterksel
  • Bergeijk
  • Luyksgestel
  • En andere nabijgelegen plaatsen.

Vervoer per luxe taxi of luxe taxibusje

Bij Pretaxi beschikken wij over een uitgebreid wagenpark van luxe wagens en taxibusjes. Daarnaast beschikken wij uitsluitend over ervaren chauffeurs die hun vak verstaan. Een uitstekende combinatie, die goed is voor veilig en comfortabel vervoer.

Voor individuelen, of groepen tot 8 personen, kunnen wij u met één van onze luxe taxi’s vervoeren.

Groepsvervoer voor meer dan 8 personen

Wie met meer dan 8 personen op pad wil, kan bij ons uitstekend terecht voor groepsvervoer per taxibusje. Onze chauffeur kan iedereen apart ophalen, of op een afgesproken locatie, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Voor de terugreis geldt vanzelfsprekend hetzelfde.

Door het vervoer van uw groepsuitje in onze handen te leggen, geniet iedereen optimaal van het uitstapje.

Gaat u op pad met een groep van 8+ personen, dan kunnen wij u uiteraard ook prima van dienst zijn. Neem contact op en ontvang geheel vrijblijvend offerte.LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60