Taxi Heeze

Heeft u een taxi nodig van of naar Heeze, dan staat Pretaxi voor u klaar. Sinds jaar en dag zijn wij hier een vertrouwd gezicht. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op een veilige en comfortabele manier op uw bestemming aankomt. Wij werken uitsluitend met chauffeurs die zichzelf inmiddels hebben bewezen. Bovendien zijn onze chauffeurs bekend in de regio. Zo voorkomen we dat u onnodig lang moet wachten of zelfs via een omweg uw bestemming bereikt.

Vervoer naar en van het vliegveld

Gaat u op vakantie, familiebezoek, zakenreis of voor een andere reden met het vliegtuig? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij halen u op en brengen u naar het vliegveld van uw keuze. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel en zonder stress ruimschoots op tijd op het vliegveld bent om in te checken. Vanzelfsprekend kunnen we u bij terugkomst ook weer ophalen.

Ritprijs/Online boeken

Voordelen van vervoer per taxi naar het vliegveld:

 • Geen zorgen over lang parkeren of derden te vragen om u naar het vliegveld te brengen of op te halen
 • Niet zoeken naar of wachten op de pendelbus
 • Geen zorgen over onverwacht oponthoud onderweg naar het vliegveld. Onze chauffeurs checken vooraf de route en houden een ruime marge voor onverwacht oponthoud
 • Geen zorgen of u in de juiste vertrekhal aankomt. Onze chauffeur weet precies waar u moet zijn
 • U kunt uitgerust aan uw reis beginnen
 • Geen onnodig gesjouw met koffers en tassen. Onze chauffeurs zijn u graag van dienst om een handje te helpen.

Taxivervoer per luxe wagen, busje of touringcar

We zijn er best een beetje trots op dat we voor iedereen passend vervoer tot onze beschikking hebben. Gaat u alleen, met een groep tot 8 personen of met een grote groep op reis? Geen probleem, Pretaxi staat voor u klaar.

Wilt u gebruik maken van een taxibusje of touringcar? Laat het ons vooraf even weten, dan maken we een scherpe offerte voor u op!

Informatie over Heeze

 • Inwoners: 238.307
 • Gemeente/Provincie: Heeze-Leende / Noord Brabant
 • Stations: Heeze
 • Luchthaven: Het dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.