Taxi Heeze

Heeft u een taxi nodig van of naar Heeze, dan staat Pretaxi voor u klaar. Sinds jaar en dag zijn wij hier een vertrouwd gezicht. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op een veilige en comfortabele manier op uw bestemming aankomt. Wij werken uitsluitend met chauffeurs die zichzelf inmiddels hebben bewezen. Bovendien zijn onze chauffeurs bekend in de regio. Zo voorkomen we dat u onnodig lang moet wachten of zelfs via een omweg uw bestemming bereikt.

Vervoer naar en van het vliegveld

Gaat u op vakantie, familiebezoek, zakenreis of voor een andere reden met het vliegtuig? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij halen u op en brengen u naar het vliegveld van uw keuze. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel en zonder stress ruimschoots op tijd op het vliegveld bent om in te checken. Vanzelfsprekend kunnen we u bij terugkomst ook weer ophalen.

Voordelen van vervoer per taxi naar het vliegveld:

· Geen zorgen over lang parkeren of derden te vragen om u naar het vliegveld te brengen of op te halen;
· Niet zoeken naar of wachten op de pendelbus;
· Geen zorgen over onverwacht oponthoud onderweg naar het vliegveld. Onze chauffeurs checken vooraf de route en houden een ruime marge voor onverwacht oponthoud;
· Geen zorgen of u in de juiste vertrekhal aankomt. Onze chauffeur weet precies waar u moet zijn;
· U kunt uitgerust aan uw reis beginnen;
· Geen onnodig gesjouw met koffers en tassen. Onze chauffeurs zijn u graag van dienst om een handje te helpen.

Taxivervoer per luxe wagen, busje of touringcar

We zijn er best een beetje trots op dat we voor iedereen passend vervoer tot onze beschikking hebben. Gaat u alleen, met een groep tot 8 personen of met een grote groep op reis? Geen probleem, Pretaxi staat voor u klaar.

Wilt u gebruik maken van een taxibusje of touringcar? Laat het ons vooraf even weten, dan maken we een scherpe offerte voor u op!

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60