Taxi Eersel

Wie een taxi nodig heeft vanuit of naar Eersel, kan daarvoor contact opnemen met Pretaxi. U bent er dan van verzekerd dat de taxi op de afgesproken tijd voor u klaar staat en dat u in stijl voor een scherp tarief wordt vervoerd. De chauffeurs van Taxi Eersel kennen de omgeving op hun duimpje. Omrijden en onnodig lange ritten zijn dus uitgesloten. Dat scheelt u weer in de portemonnee.

 

Behalve voor Taxi Eersel, kunt u ook contact opnemen voor:

  • Taxi Steensel;
  • Taxi Knegsel;
  • Taxi Hapert;
  • Taxi Bergeijk;
  • Taxi Vessem.

Vervoer voor iedereen

Taxi Eersel heeft geschikt vervoer voor iedereen. Gaat u alleen of met nog 2 of 3 mensen op pad, dan kunnen we u vervoeren per luxe personenauto. Voor groepen van maximaal 8 personen beschikken we over luxe, comfortabele taxibusjes, die bovendien met gemak ook nog de bagage mee kunnen nemen.

Voor vervoer van grote groepen, kunt u bij ons een touringcar met chauffeur bestellen. Vraagt u dan wel tijdig een offerte aan. Dan kunnen we rekening houden met uw wensen.

Scherpe tarieven voor vervoer van en naar het vliegveld

De meeste mensen gaan niet dagelijks op reis met het vliegtuig. Daarom is het vaak een stressvol gebeuren om ervoor te zorgen dat men op tijd en op de goede plaats aankomt. Wegomleidingen, files en het zoeken naar een geschikte parkeerplaats en de pendelbus zijn vaak de oorzaak van te laat, of net op tijd arriveren.

Vermijd deze stress en kies ervoor om gebruik te maken van de Airport Service van Taxi Eersel. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor vervoer naar en van het vliegveld. Bovendien weten wij precies hoe laat u het beste kunt vertrekken om op tijd voor uw vlucht te arriveren. Voor de terugreis houden wij uw vluchtnummer in de gaten in verband met gewijzigde aankomsttijden.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60