Taxi Leende

Bij Pretaxi kunt u niet alleen terecht voor vervoer vanuit Eindhoven, maar ook voor een taxi in Leende en omliggende locaties zoals Maarheeze, Soerendonk, Sterksel en Budel. Of u nu een rit naar het vliegveld nodig heeft of juist ergens anders heen moet. Bij Pretaxi staan onze chauffeurs voor u klaar.

Met Pretaxi reist u onbezorgd

Zeker weten dat u niet meer bepakt en bezakt moet sjouwen met uw koffers naar het vliegveld, op zoek moet gaan naar een parkeerplaats en moet zoeken naar de juiste terminal? Pretaxi neemt deze zorgen weg! Onze chauffeurs halen u thuis of op een afgesproken locatie in Leende op om u vervolgens op tijd en onbezorgd op het vliegveld bij de juiste terminal te krijgen.

  • U wordt vervoerd met een luxe wagen of luxe taxibusje tegen een vooraf afgesproken voordelige ritprijs;
  • Ook in het hoogseizoen of op onregelmatige uren bent u verzekerd van onze voordelige tarieven;
  • Geen gesleep met koffers en tassen, maar relaxed met de taxi naar het vliegveld;
  • Onze ervaren chauffeurs zorgen dat u ruim op tijd op het vliegveld bent om in te checken en nog te genieten van een kopje koffie voor uw vlucht.

Eén van onze ervaren chauffeurs haalt u op de afgesproken tijd en locatie op. Dat kan bij u thuis of bijvoorbeeld op een station wanneer u met meerdere personen reist. Zonder stress komt u vervolgens ruim op tijd op het vliegveld aan. Zo begint u onbezorgd aan uw vakantie of reis!

Vervoer vanuit Leende per luxe taxi of luxe taxibusje

Bij Pretaxi beschikken wij over een uitgebreid wagenpark van luxe wagens en taxibusjes. Daarnaast beschikken wij uitsluitend over ervaren chauffeurs die hun vak verstaan. Een uitstekende combinatie, die goed is voor veilig en comfortabel vervoer. Daarnaast staan we ook voor u klaar als u een taxi nodig heeft van of naar:

  • Maarheeze
  • Soerendonk
  • Sterksel
  • Budel

Wilt u meer informatie?

Voor onze populaire ritten hanteren wij vaste tarieven. Deze tarieven gelden ook tijdens zon- en feestdagen en tijdens het hoogseizoen. Zelfs op onregelmatige uren, zoals ’s nachts en ’s morgens vroeg. Wij houden van transparantie dus als uw rit gelijk is, blijven onze prijzen ook gelijk.

Bij Pretaxi bent u ook aan het juiste adres voor ritten naar andere vliegvelden en andere locaties en vervoer voor groepen van meer dan 8 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60