Reis comfortabel en efficiënt met Pretaxi’s taxi service in Leende

Bij Pretaxi kunt u niet alleen terecht voor vervoer vanuit Eindhoven, maar ook voor een taxi in Leende en omliggende locaties zoals Maarheeze, Soerendonk, Sterksel en Budel. Of u nu een rit naar het vliegveld nodig heeft of juist ergens anders heen moet. Bij Pretaxi staan onze chauffeurs voor u klaar.

Met Pretaxi reist u onbezorgd

Zeker weten dat u niet meer bepakt en bezakt moet sjouwen met uw koffers naar het vliegveld, op zoek moet gaan naar een parkeerplaats en moet zoeken naar de juiste terminal? Pretaxi neemt deze zorgen weg! Onze chauffeurs halen u thuis of op een afgesproken locatie in Leende op om u vervolgens op tijd en onbezorgd op het vliegveld bij de juiste terminal te krijgen.

Taxi
 • U wordt vervoerd met een luxe wagen of luxe taxibusje tegen een vooraf afgesproken voordelige ritprijs;
 • Ook in het hoogseizoen of op onregelmatige uren bent u verzekerd van onze voordelige tarieven;
 • Geen gesleep met koffers en tassen, maar relaxed met de taxi naar het vliegveld;
 • Onze ervaren chauffeurs zorgen dat u ruim op tijd op het vliegveld bent om in te checken en nog te genieten van een kopje koffie voor uw vlucht.

Eén van onze ervaren chauffeurs haalt u op de afgesproken tijd en locatie op. Dat kan bij u thuis of bijvoorbeeld op een station wanneer u met meerdere personen reist. Zonder stress komt u vervolgens ruim op tijd op het vliegveld aan. Zo begint u onbezorgd aan uw vakantie of reis!

Vervoer vanuit Leende per luxe taxi of luxe taxibusje

Bij Pretaxi beschikken wij over een uitgebreid wagenpark van luxe wagens en taxibusjes. Daarnaast beschikken wij uitsluitend over ervaren chauffeurs die hun vak verstaan. Een uitstekende combinatie, die goed is voor veilig en comfortabel vervoer. Daarnaast staan we ook voor u klaar als u een taxi nodig heeft van of naar:

 • Maarheeze
 • Soerendonk
 • Sterksel
 • Budel

Wilt u meer informatie?

Voor onze populaire ritten hanteren wij vaste tarieven. Deze tarieven gelden ook tijdens zon- en feestdagen en tijdens het hoogseizoen. Zelfs op onregelmatige uren, zoals’s nachts en’s morgens vroeg. Wij houden van transparantie dus als uw rit gelijk is, blijven onze prijzen ook gelijk.

Bij Pretaxi bent u ook aan het juiste adres voor ritten naar andere vliegvelden en andere locaties en vervoer voor groepen van meer dan 8 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Informatie over Leende

 • Inwoners: 4.301
 • Gemeente/Provincie: Heeze-Leende / Noord Brabant
 • Stations: Dorpstraat, Leende
 • Luchthaven: Het dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.