Taxi Son en Breugel

Bewoners en bezoekers van Son en Breugel die een taxi nodig hebben, kunnen daarvoor contact opnemen met Pretaxi. U wordt dan vervoerd door één van de professionele chauffeurs in een luxe personenwagen of taxibus, afhankelijk van het aantal personen waar u mee reist.

U kunt Taxi Son en Breugel ook benaderen voor:

  • Taxi Son;
  • Taxi Mariahout;
  • Taxi Lieshout.

Personenauto of taxibus

Bent u met 1, 2, 3 of 4 personen, dan kunnen wij u comfortabel vervoeren in een personenauto. Voor groepen tot en met acht personen hebben wij speciale taxibusjes.

Ons wagenpark bestaat uit uitsluitend luxe wagens. Of het nu om een personenauto of taxibus gaat, u bent ervan verzekerd dat u in stijl reist. De chauffeurs waar wij mee werken zien er altijd representatief uit, zijn bijzonder hulpvaardig en van onbesproken gedrag. U bent bij ons altijd in goede handen.

Touringcar

Ook voor het vervoer van hele grote groepen kunt u bij Taxi Son en Breugel terecht. Om rekening te kunnen houden met uw specifieke wensen is het wel van belang dat u tijdig een offerte bij ons aanvraagt. De offerte is duidelijk en gespecificeerd. U kunt dus eenvoudig de prijs per passagier berekenen indien u dit wenst.

Relaxed op vakantie of op zakenreis

Gaat u met het vliegtuig op reis? Maak het uzelf dan gemakkelijk en bel Taxi Son en Breugel om u naar het vliegveld te brengen. Dat scheelt een hoop stress van lang parkeren en naar de vertrekhal pendelen.

U hoeft dan ook familie of vrienden niet te vragen om u op de vaak ongemakkelijke tijden naar het vliegveld te brengen of op te halen. Bovendien kunnen wij door onze jarenlange ervaring garanderen dat u ruimschoots op tijd aan zult komen.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60