Taxi Waalre

Voor een taxi in Waalre of naar Waalre neemt u eenvoudig contact op met Pretaxi. Dag en nacht staan onze vriendelijke en betrouwbare chauffeurs voor u klaar. Of het nu gaat om een rit binnen de gemeente of een rit van of naar het vliegveld, Pretaxi is de beste en de voordeligste keuze.

Taxi

Wagenpark

Wij beschikken over een modern, luxe wagenpark waarmee we alle mogelijke soorten taxivervoer kunnen accommoderen. Van luxe wagens tot taxibusjes en zelfs touringcars. Allemaal in nieuwstaat, prima onderhouden en bijzonder comfortabel. Wilt u weten wat in uw geval de mogelijkheden zijn? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij informeren u dan over de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten.

Alle soorten vervoer

Bij Pretaxi kunt u terecht voor alle mogelijke soorten vervoer:

Groepen tot en met 4 personen
Gaat u alleen of met nog 2 of 3 personen met de taxi, dan kunnen wij u met één van onze luxe wagens vervoeren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u samen op reis gaat en veel bagage mee moet nemen. In dat geval kunnen wij u ook met een taxibusje vervoeren.

Groepen tot en met 8 personen
Wanneer u met meer dan 3 personen op pad gaat en kiest voor vervoer per taxi, kunnen wij u vervoer per luxe taxibusje bieden. Wij beschikken over zeer luxe en comfortabele taxibusjes die geschikt zijn voor vervoer tot en met 8 personen.

Bedrijfsuitjes, schoolreisjes of ander vervoer voor grote groepen
Gezellig op pad met een grote groep vrienden, collega’s of de sportvereniging? Reserveer dan tijdig een touringcar. In de offerte die wij hiervoor voor u maken nemen we al uw wensen mee, zoals bijvoorbeeld het versieren van de bus.

Zakelijk vervoer

Ook voor zakelijk vervoer bent u bij Pretaxi aan het goede adres. Onze representatieve chauffeurs brengen u overal naartoe waar u heen wilt. De comfortabele auto en de deskundigheid van de chauffeur maken dat u rustig tijdens de rit kunt werken, telefoneren, etc. Indien gewenst kan de chauffeur op de plaats van bestemming wachten tot u weer weg wilt.

Krijgt u belangrijke klanten of gasten op bezoek? Ook dan staan wij voor u klaar om deze af te halen en naar uw locatie te brengen.

Informatie over Waalre

 • Inwoners: 17.247
 • Gemeente/Provincie: Waalre/Noord Brabant
 • Stations: Het dichtstbijzijnde spoorwegstation is Eindhoven Centraal
 • Luchthaven: Op ongeveer 10-15 km ligt Eindhoven Airport

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.