Taxi Waalre

Voor een taxi in Waalre of naar Waalre neemt u eenvoudig contact op met Pretaxi. Dag en nacht staan onze vriendelijke en betrouwbare chauffeurs voor u klaar. Of het nu gaat om een rit binnen de gemeente of een rit van of naar het vliegveld, Pretaxi is de beste en de voordeligste keuze.

Wagenpark

Wij beschikken over een modern, luxe wagenpark waarmee we alle mogelijke soorten taxivervoer kunnen accommoderen. Van luxe wagens tot taxibusjes en zelfs touringcars. Allemaal in nieuwstaat, prima onderhouden en bijzonder comfortabel. Wilt u weten wat in uw geval de mogelijkheden zijn? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij informeren u dan over de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten.

Alle soorten vervoer

Bij Pretaxi kunt u terecht voor alle mogelijke soorten vervoer:

Groepen tot en met 4 personen

Gaat u alleen of met nog 2 of 3 personen met de taxi, dan kunnen wij u met één van onze luxe wagens vervoeren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u samen op reis gaat en veel bagage mee moet nemen. In dat geval kunnen wij u ook met een taxibusje vervoeren.

Groepen tot en met 8 personen

Wanneer u met meer dan 3 personen op pad gaat en kiest voor vervoer per taxi, kunnen wij u vervoer per luxe taxibusje bieden. Wij beschikken over zeer luxe en comfortabele taxibusjes die geschikt zijn voor vervoer tot en met 8 personen.

Bedrijfsuitjes, schoolreisjes of ander vervoer voor grote groepen

Gezellig op pad met een grote groep vrienden, collega’s of de sportvereniging? Reserveer dan tijdig een touringcar. In de offerte die wij hiervoor voor u maken nemen we al uw wensen mee, zoals bijvoorbeeld het versieren van de bus.

Zakelijk vervoer

Ook voor zakelijk vervoer bent u bij Pretaxi aan het goede adres. Onze representatieve chauffeurs brengen u overal naartoe waar u heen wilt. De comfortabele auto en de deskundigheid van de chauffeur maken dat u rustig tijdens de rit kunt werken, telefoneren, etc. Indien gewenst kan de chauffeur op de plaats van bestemming wachten tot u weer weg wilt.

Krijgt u belangrijke klanten of gasten op bezoek? Ook dan staan wij voor u klaar om deze af te halen en naar uw locatie te brengen.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60