Taxi Bergeijk

Wilt u met de taxi naar Bergeijk of vanuit Bergeijk naar een andere gemeente, dan belt u met Pretaxi. Wanneer u reist met Pretaxi weet u zeker dat u luxueus en comfortabel wordt vervoerd door een uiterst betrouwbare en hulpvaardige chauffeur. Wij zorgen ervoor dat u op een zeer comfortabele wijze en tegen een gunstige ritprijs op uw plaats van bestemming komt.

Specialist in ritten van en naar de luchthaven

Iedereen kan natuurlijk met de auto of taxi naar het vliegveld rijden. Maar Pretaxi is hierin gespecialiseerd. Dat merkt u al wanneer u met ons een afspraak maakt om bijvoorbeeld naar Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, of Düsseldorf Airport te gaan. Een professionele medewerker met kennis van zaken staat u dan aan de telefoon te woord.

Taxi

Onze specialisatie blijkt uit:

 • Op de dag van vertrek checken wij uw vlucht. Heeft deze bijvoorbeeld een paar uur vertraging, dan houden wij daar rekening mee. Dat geldt ook voor vervoer van de luchthaven weer naar uw huis of andere bestemming
 • Onze chauffeurs kennen alle grotere luchthavens op hun duimpje. U wordt ruimschoots op tijd op de juiste locatie afgezet
 • Wij helpen u bij het in- en uitladen van uw bagage. Dat scheelt u onnodig tillen
 • Met alle mogelijke vertraging en wegomleidingen wordt rekening gehouden voor uw vertrek. Zo heeft u niet alleen een comfortabele, maar ook onbezorgde taxirit en kunt u ontspannen en uitgerust aan uw reis beginnen
 • Wij maken vooraf een berekening voor u van de ritprijs. Geen verrassingen achteraf dus, als de chauffeur bijvoorbeeld heeft moeten omrijden of last had van vertraging onderweg.

Vervoer voor iedereen

Pretaxi is er voor alle mogelijke soorten van vervoer:

 • Voor individuen
 • Groepen tot en met 4 personen
 • Groepen van 4 tot en met 8 personen
 • Vervoer per touringcar
 • Zakelijk vervoer

Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de tarieven neemt u eenvoudig even contact met ons op. Desgewenst kunt u bij ons ook een prijsopgave vragen. Dat scheelt u onaangename verrassingen achteraf.

Informatie over Bergeijk

 • Inwoners: 18.491
 • Gemeente/Provincie: Bergeijk/Noord Brabant
 • Stations: Eindhoven Centraal
 • Luchthaven: Eindhoven Airport

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.