Taxi Uden

Wie in Uden woont en gezellig een avondje uit gaat, alleen, met z’n tweeën of met een hele groep kan daarvoor gebruik maken van de services van Taxi Uden. Wij hebben altijd taxivervoer op maat. Met een luxe wagen, taxibusje en zelfs een touringcar. Net wat u nodig heeft.

Taxi Uden voor vervoer naar en van het vliegveld

Ook als u op vakantie gaat en met uw bagage naar het vliegveld gebracht wilt worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel wordt vervoerd, laden de koffers en andere bagage voor u in en op het vliegveld weer netjes uit. Daarbij houden zij goed in de gaten dat u ruimschoots op tijd arriveert om op uw gemak in te kunnen checken en nog even een kopje koffie te drinken als u dat wilt.

Taxi

Vergeet de terugreis niet

Soms wordt het nog wel eens vergeten, of uitgesteld, om de taxi alvast te bespreken voor de terugreis. Misschien weet u nog niet helemaal zeker hoe laat u exact aan zult komen. Bespreek in dat geval gewoon een taxi die u weer af komt halen en geef de datum en tijd door die u van de reisorganisatie heeft doorgekregen. Dan heeft u daar geen zorgen meer over.

Wij monitoren de aankomsttijden van uw vlucht, dus bij een normale vertraging zijn wij daar automatisch van op de hoogte. Komt u op een zeer afwijkend moment weer op het vliegveld aan, dan is een belletje met de centrale van Taxi Uden voldoende om uw afspraak te veranderen.

Gasten van Hotel van der Valk Uden – Veghel

Voor de bezoekers van Van der Valk Hotel Uden – Veghel zijn wij al een oude bekende, Taxi Uden. Gasten die in het hotel verblijven maken veelvuldig en graag gebruik van de diensten van Taxi Uden. Voor vervoer van het hotel naar een uitgaansgelegenheid, station, vliegveld of andere bestemming.

Maar Taxi Uden is er natuurlijk ook voor alle inwoners en gasten van Uden en omstreken. U kunt Taxi Uden ook bellen voor:

 • Taxi Veghel
 • Taxi Erp
 • Taxi Heeswijk Dinther
 • Taxi Volkel
 • Taxi Zeeland
 • Taxi Nistelrode

Op tijd reserveren voor grote groepen

Wanneer u met een groep van meer dan 8 personen vervoerd wilt worden, neem dat tijdig contact op met Pretaxi. Wij maken dan een offerte op maat voor u. Zo weet u tijdig waar u aan toe bent.

Informatie over Uden

 • Inwoners: 41.782
 • Gemeente/Provincie: Maashorst / Noord Brabant
 • Stations: Uden
 • Luchthaven: Het dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.