Taxi Uden

Wie in Uden woont en gezellig een avondje uit gaat, alleen, met z’n tweeën of met een hele groep kan daarvoor gebruik maken van de services van Taxi Uden. Wij hebben altijd taxivervoer op maat. Met een luxe wagen, taxibusje en zelfs een touringcar. Net wat u nodig heeft.

 

Taxi Uden voor vervoer naar en van het vliegveld

Ook als u op vakantie gaat en met uw bagage naar het vliegveld gebracht wilt worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel wordt vervoerd, laden de koffers en andere bagage voor u in en op het vliegveld weer netjes uit. Daarbij houden zij goed in de gaten dat u ruimschoots op tijd arriveert om op uw gemak in te kunnen checken en nog even een kopje koffie te drinken als u dat wilt.

Vergeet de terugreis niet

Soms wordt het nog wel eens vergeten, of uitgesteld, om de taxi alvast te bespreken voor de terugreis. Misschien weet u nog niet helemaal zeker hoe laat u exact aan zult komen. Bespreek in dat geval gewoon een taxi die u weer af komt halen en geef de datum en tijd door die u van de reisorganisatie heeft doorgekregen. Dan heeft u daar geen zorgen meer over.

Wij monitoren de aankomsttijden van uw vlucht, dus bij een normale vertraging zijn wij daar automatisch van op de hoogte. Komt u op een zeer afwijkend moment weer op het vliegveld aan, dan is een belletje met de centrale van Taxi Uden voldoende om uw afspraak te veranderen.

Gasten van Hotel van der Valk Uden – Veghel

Voor de bezoekers van Van der Valk Hotel Uden – Veghel zijn wij al een oude bekende, Taxi Uden. Gasten die in het hotel verblijven maken veelvuldig en graag gebruik van de diensten van Taxi Uden. Voor vervoer van het hotel naar een uitgaansgelegenheid, station, vliegveld of andere bestemming.

Maar Taxi Uden is er natuurlijk ook voor alle inwoners en gasten van Uden en omstreken. U kunt Taxi Uden ook bellen voor:

  • Taxi Veghel
  • Taxi Erp
  • Taxi Heeswijk Dinther
  • Taxi Volkel
  • Taxi Zeeland
  • Taxi Nistelrode

Op tijd reserveren voor grote groepen

Wanneer u met een groep van meer dan 8 personen vervoerd wilt worden, neem dat tijdig contact op met Pretaxi. Wij maken dan een offerte op maat voor u. Zo weet u tijdig waar u aan toe bent.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 850 601 090