Taxi Geldrop

Bewoners van Geldrop die een taxi nodig hebben om gezellig met een vriendengroep te gaan stappen, of om samen uit eten of op visite te gaan, bellen Pretaxi. Dan weet je zeker dat het goed zit en dat je in stijl door een professionele chauffeur wordt vervoerd.

Datzelfde geldt natuurlijk voor de vele bezoekers aan Geldrop, die in één van de mooie hotels verblijven. Veelal zal de receptie van het hotel Pretaxi voor ze bellen, want wij hebben een goede naam. Maar, je kunt vanzelfsprekend ook zelf contact opnemen om een taxi of taxibusje te reserveren.

Taxi Geldrop kan ook worden gebeld voor Taxi Heeze en Taxi Mierlo.

 

Personenwagen, taxibusje of toeringcar

Taxi Geldrop is van alle gemakken voorzien. Je kunt bij ons in een luxe personenauto worden vervoerd, als je met niet meer dan 4 personen bent. Voor groepen tot 8 personen, hebben we de beschikking over comfortabele taxibusjes. Dan kan je gezellig samen reizen en er is desgewenst ook voldoende ruimte in de busjes voor bagage.

Voor bedrijfsuitjes, schoolreizen en andere gelegenheden dat er met een grotere groep gereisd wordt, kan een offerte voor vervoer per luxe touringcar worden aangevraagd. Wij maken dan een gespecificeerde offerte, zodat de prijs per passagier eenvoudig berekend kan worden.

Vervoer naar de luchthaven

Ook voor vervoer naar het vliegveld bent u bij ons aan het goede adres. Op elk gewenst moment komt één van onze chauffeurs u ophalen, helpt u met de bagage en zorgt ervoor dat u ruim op tijd op het vliegveld aankomt. Een relaxed begin van uw vakantie of zakenreis.

U kunt bij het reserveren van een taxi naar het vliegveld ook meteen een afspraak maken om u bij thuiskomst weer op te halen. Wij zorgen er dan voor dat de taxi klaarstaat als u met uw bagage naar buiten komt. Over eventuele afwijkende aankomsttijden van uw vlucht hoeft u zich niet bezorgd te maken, omdat wij de vluchten van onze klanten zelf monitoren.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60