Taxi Eindhoven Airport

Taxi nodig naar en/of naar de Luchthaven Eindhoven? Vul dan bij vertrekadres of aankomstadres de naam van de luchthaven in (Eindhoven Airport), vervolgens de datum, tijd en het aantal passagiers om de ritprijs te berekenen. Ontvang de bevestiging per mail of sms.

Ritprijs/Online boeken

Taxi naar Eindhoven Airport

U kent het wel. Uw vakantie of zakenreis gaat beginnen en de stress over de rit naar het vliegveld begint. 3 uur van tevoren op het vliegveld aanwezig zijn? Niet te doen! Maar wat als u ineens in de file komt te staan en te laat bent?

Pretaxi neemt al u stress weg! Wij verzorgen uw rit naar Eindhoven Airport en u hoeft zelf nergens bij stil te staan. We houden het verkeer voor u in de gaten, halen u ruim op tijd thuis of op een afgesproken locatie op en zorgen ervoor dat uw taxi naar Eindhoven Airport mooi op tijd bij uw terminal aankomt. Zo begint u onbezorgd en relaxed aan w vakantie of zakenreis!

Taxi

De taxi vanaf Eindhoven Airport

Ook voor de terugreis vanaf Eindhoven Airport kunt u gebruikmaken van onze servies. Als u vooraf ook de terugreis bij ons reserveert, zorgen wij ervoor dat onze chauffeur op tijd aanwezig is om u af te halen. Wij checken of uw vlucht op tijd aankomt, eerder arriveert of vertraging heeft. Zo weet u zeker dat u nooit hoeft te wachten.

Op het moment dat u aankomt, staan wij op u te wachten om uw bagage naar de taxi te brengen en u weer veilig thuis te brengen! 

Reserveer op tijd uw taxi

Bij Pretaxi weet u zeker dat u uw taxi naar Eindhoven Airport boekt tegen de scherpste prijzen! We hanteren vaste tarieven dus of u nu in het hoogseizoen of op ongebruikelijke tijden reist, u betaalt bij ons altijd hetzelfde scherpe tarief!

Gebruikmaken van onze diensten? Dat kan! U boekt al een reis naar Eindhoven Airport vanaf € 27,-! En heeft u een rit nodig naar een ander vliegveld zoals Schiphol of een andere locatie? Of juist een groepsreis nodig? Ook dan bent u bij Pretaxi aan het juiste adres! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Met Pretaxi naar Eindhoven Airport

Het enige obstakel is vaak de reis naar en van het vliegveld. Pretaxi neemt dit obstakel voor u weg. Niet meer bepakt en bezakt sjouwen met uw koffers, een parkeerplaats regelen of vervoer naar de juiste terminal.

Wij staan voor u klaar! Voordelig en onbezorgd zorgen wij voor uw taxi naar Eindhoven Airport.

 • Geen gedoe met koffers en tassen
 • Geen zorgen over op tijd aankomen en inchecken
 • Geen gezoek naar een parkeerplaats

Onze ervaren chauffeurs en professionele chauffeurs halen u ruim van tevoren thuis of op een andere locatie. Zij zorgen ervoor dat u na een ontspannen rit op tijd op Eindhoven Airport aankomt zodat u rustig en zonder haast kunt inchecken en zelfs tijd over heeft voor een kopje koffie.

Informatie over Eindhoven Airport

 • Naam: Vliegbasis Eindhoven / Eindhoven Airport
 • Adres: Luchthavenweg 25 5657 EA Eindhoven
 • Openingstijden terminal: 04:30 – 23:00
 • Eigenaar: Koninklijke Schiphol Group

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kosten van een taxirit hangt af van de afstand en de hoeveelheid personen die u wilt vervoeren. Hoe verder uw bestemming weg is hoe meer kosten er worden gemaakt op brandstofgebied, maar ook bijvoorbeeld voor het uurloon van de chauffeur.
Het is echter wel belangrijk om te weten dat hoe verder uw bestemming weg is, hoe voordeliger de kilometerprijs dan uitvalt.

In de reserveertool Reserveer online kunt u gemakkelijk berekenen wat de rit gaat kosten en uw reis plannen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en daarom willen wij graag nogmaals benadrukken dat met meer afstand het kilometertarief voordeliger wordt.

Via deze link, van de rijksoverheid, kunt u zelf nakijken wat het maximale starttarief is van een taxi en de maximale kilometerprijs.

De online reserveer is gemakkelijk op de website te vinden. De tool laat zichzelf gemakkelijk invullen, maar toch hebben we hiervoor een korte instructie opgesteld:

 • Vertrek: vul allereerst de locatie in waar u wilt worden opgehaald. Let op, de tool luistert nauw en u moet een huisnummer invullen. Klik verder als U wilt reserveren.
 • Bestemming: vul nu de bestemming van de taxirit in. U kunt hier kiezen voor een adres, luchthaven of een NS-station.
 • Details: de datum en tijd volgen erna en de keuze voor het voertuig en de hoeveelheid personen. Zie hiervoor ook vraag 1.
  Als betaalwijze kan er ‘contant’, dus in de taxi afrekenen en ‘online’, dus vooraf afrekenen worden gekozen.
  NB: voor een behoorlijke rit buiten onze standplaats Eindhoven geven wij de voorkeur aan vooraf (een gedeelte) te betalen.
 • Bereken ritprijs: druk op de knop om de ritprijs te berekenen. De prijs staat vast.
 • Vul uw gegevens vervolgens in. Naam, telefoonnummer en e-mailadres zijn verplicht.
 • Reserveer de rit.
 • Een bevestiging wordt gevraagd na het aanklikken en u wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina om nogmaals te bevestigen. Er is dan een mail gestuurd naar uw opgegeven mailadres om uw rit te valideren.
 • Na validering wordt de reservering actief en krijgt u een aanvraagnummer. De mail is bewijs van de aanvraag en de overeengekomen ritprijs.

Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Volkswagen Touran (stationwagon): max. vier personen; stationwagen
 • Volkswagen Sharan (MPV): max. 6 personen

Let op: kleine bagageruimte. Kies bij veel bagage, zoals een luchthavenrit voor de Mercedes Vito.

 • Mercedes Vito (extra long): max. 8 personen
 • Mercedes Sprinter(extra long): max. 8 personen

Mocht u een grotere groep willen vervoeren, neem dan van te voren even contact met ons op. Grote groepen zijn voor ons geen enkel probleem, want we bezitten namelijk zelfs een touringcar.

Een laatste optie is om te reserveren voor Businessclass/VIP-vervoer. U wordt dan opgepikt in een prachtige limousine voorzien met alle gemakken om uw reis zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan 5G-internet, een koffieapparaat, minibar, afscheiding tussen uw chauffeur en u.

Wij begrijpen dat u voorbereid op reis wil en benieuwd bent of al uw koffers mee kunnen.

Hieronder een kort overzicht van onze voertuigen en de hoeveelheid liters bagageruimte.
1 Volkswagen Touran: 633-743 liter: 4 grote koffers
2 Volkswagen Sharan: 711 – 955 liter: 4 stuks handbagage
3 Mercedes Vito: 1410 liter*: 8 grote koffers en 4 stuks handbagage

*Afhankelijk van de hoeveelheid passagiers dat er mee wordt vervoerd in de Vito. Meer passagiers betekent dat de achterbanken ook gevuld zijn, daardoor is er beduidend minder bagageruimte.

Om een beeld te krijgen hanteren wij de vuistregel dat bij een inhoud van 400 liter twee stuks handbagage mee kan en een kinderwagen óf twee grote koffers. In de Touran zullen dus minimaal drie grote koffers en zeker twee grote koffers en een kinderwagen passen.

Mocht u zich zorgen maken over dat u wel genoeg ruimte heeft voor uw bagage, neem dan van te voren contact met ons op. Wij helpen u dan met uw vraag.

Na reservering krijgt u direct een overzichtelijke bevestiging via de opgegeven mail. In de mail kunt u het reserveringsnummer en het telefoonnummer nogmaals van ons vinden, met de opgegeven locatie van ophalen en de eindbestemming.
Dringend advies om de email te bewaren en aan de chauffeur te tonen als bewijs voor de overeengekomen ritprijs.