Taxi Veldhoven

Als u een taxi nodig heeft in de regio van Veldhoven kunt u contact opnemen met Pretaxi. Onder de regio Veldhoven verstaan we Veldhoven en omliggende plaatsen, zoals:

  • Vessem
  • Eersel
  • Wintelre
  • Bladel
  • Eersel
  • Reusel
  • Hapert

Gasten van vakantiepark Witven

Heerlijk vakantie vieren op vakantiepark Witven in Veldhoven, waar auto’s taboe zijn. Voor een gezellig dagje of avondje uit belt u Pretaxi voor relaxed en professioneel vervoer zonder zorgen.

Wie gebruik maakt van het openbaar vervoer om van of naar de vakantiebestemming te gaan, kan zich door ons van en naar het station laten brengen. Wij zorgen er dan voor dat zowel op de heen- als de terugreis een taxi voor u klaar staat.

Reist u met meer dan vier personen, of heeft u erg veel bagage, laat ons dat dan tijdig weten. Wij zorgen er dan voor dat er een taxibusje voor komt rijden.

Gasten van Landgoed de Biestheuvel

Heerlijk even er tussenuit met een kleine of grote groep familie, vrienden of collega’s op Landgoed de Biestheuvel in het mooie Hoogeloon. Wanneer u besluit om een uitstapje te maken, neemt u dan contact op met Pretaxi. Wij kunnen kleine, maar ook grotere groepen professioneel en luxueus vervoeren.

Gasten van hotel NH Koningshof

Wilt u tijdens uw verblijf in het prachtige NH Koningshof een avondje stappen of een bezoek aan een bioscoop of theater brengen, neem dan contact op met Pretaxi. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel en luxueus wordt vervoerd van en naar uw hotel.

Ook voor uitstapjes overdag kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Wij brengen u naar uw bestemming en halen u op een afgesproken tijd en locatie weer op om u weer terug naar het hotel te brengen.LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60